Dalton-certificaat voor Masteropleiding Leren en Innoveren

10.04.2017

De Nederlandse Daltonvereniging (NDV) heeft groen licht gegeven voor de aanvraag van een Dalton-certificaat van de Master Leren en Innoveren van de Saxion Parttime School.

Studenten Master Leren en Innoveren Saxion Partime School in overleg

De NDV heeft aangegeven zeer blij te zijn met het Saxion-initiatief en onderkent het belang van masteropgeleiden voor het Daltononderwijs. Dit betekent dat de Dalton-track binnen de masteropleiding gecertificeerd wordt. Daarmee is deze Dalton-master de eerste en uniek in Nederland. Studenten die de track doen krijgen bij hun getuigschrift dan ook het NDV-certificaat 'Daltoninnovator'. Dit geldt al voor studenten die in september 2017 starten met de master Leren en Innoveren en daarbij kiezen voor de keuzetrack Montessori-Dalton.

Lees meer over de Master Leren en Innoveren op de website van de Saxion Parttime School