Nieuwsberichten

Trainees 2015 op reis naar Keulen

16.03.2017

Vrijdag 10 februari was het zover: met de trainees van 2015 gingen we een weekend naar Keulen. Naast de wekelijkse trainingen, spreken we elkaar ook vaak buiten het trainingsprogramma en kunnen het goed met elkaar vinden. Vorig jaar zijn wij al samen een weekend naar New Castle geweest. 

’s Ochtends hebben wij eerst een interessante masterclass gevolgd over ondernemend handelen. Om vervolgens ’s middags in de trein te stappen naar Keulen. 

Zaterdag begon de dag met een fietstocht door Keulen onder leiding van een privégids. Dit was een erg leuke en sportieve manier om Keulen te leren kennen. De naam Keulen is afkomstig van de tijd van de Romeinen. Zij maakten Keulen tot een kolonie (Colonia). Hieraan heeft Keulen haar naam te danken. Delen van de eeuwenoude Romeinse stadsmuur zijn nog steeds zichtbaar in het centrum. Na een fietstocht van drie uur kwamen bij de laatste stop: de Dom van Keulen. Een prachtige kathedraal. 

In de middag was het tijd voor een andere typische Duitse bezigheid, namelijk gezellig eten en drinken in het Brauhaus. Zondag was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was een zeer geslaagd weekend!
Cohort 2015