Hoe werken wij?

Intensieve kennismaking van talentvolle trainees met bedrijven.
Fast Forward koppelt bedrijven in Oost Nederland aan talentvolle trainees. De zorgvuldig geselecteerde trainees solliciteren op grond van hun interesse en ambitie naar de traineeships bij de bedrijven.

In een periode van twee jaar maakt de trainee intensief kennis met een aantal bedrijven op verschillende posities op minimaal hbo+ niveau. Parallel daaraan volgt elke trainee een post-hbo ontwikkelprogramma met het accent op de ontwikkeling van zijn of haar persoonlijke vaardigheden (zie: Leren en werken). De bedrijven betalen de trainees op basis van het minimumloon voor 23 jaar en ouder (en hoger voor de tweede en derde opdracht) en ze financieren o.a. het ontwikkelprogramma. Sommige bedrijven plaatsen meerdere opdrachten bij Fast Forward, andere doen eenmalig zaken met ons.

Zoek je een traineeship?
Het post hbo traject van Fast Forward biedt getalenteerde afgestudeerden van hbo en wo een traineeship aan van twee jaar, waarbij met meerdere bedrijven in het oosten van Nederland kennis kan worden gemaakt gedurende een aantal traineeships. Daarnaast krijgt de trainee begeleiding en een ontwikkelprogramma veelal op de vrijdagmiddag (zie: Leren en werken).

Zoekt u een trainee?
Wanneer uw bedrijf een trainee zoekt voor een tijdelijke opdracht of met uitzicht op een vaste baan, bekijk de pagina met beschikbare trainees. Is er voor uw opdracht geen trainee beschikbaar? Neem dan contact op met de adviseurs van Fast Forward die graag met u bespreken of zij een geschikte trainee voor u hebben. Veel bedrijven gingen u voor, zie hiervoor het overzicht van bedrijven.

Informatiefolders