Het team

Het team van Fast Forward bestaat uit Tim Klaver, Katja Steintjes en Jannie Potgieter.

Tim Klaver
Heeft ruime ervaring als adviseur en is (interim)manager geweest in diverse sectoren. Heeft een HR opleiding en vindt het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste trainee op de juiste (werk)plek terecht komt. Zijn specialiteit is dan ook het matchen van trainees met de bedrijven. 

Hij ziet Fast Forward als een unieke gelegenheid om zijn opgedane kennis en ervaring over te brengen op deze young professionals.

Telefoon: 06 - 10472930
E-mail: t.klaver@saxion.nl
LinkedIn

 

Katja Steintjes
Heeft ervaring in het onderwijs, als koordirigent en heeft verschillende functies vervuld binnen zowel de profit als non-profit sector zoals Randstad, BAM Techniek en woningcorporatie Domijn. Daarnaast heeft ze jarenlang gecoacht op persoonlijk niveau. 

Bij Fast Forward zet Katja deze kennis en ervaringen in om talentvolle trainees te begeleiden naar verschillende werkervaringen en ondersteunt ze hen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Telefoon: 06 - 2384 6197
E-mail: k.j.steintjes@saxion.nl   
LinkedIn


Jannie Potgieter
Jannie Potgieter werkt sinds november 2010 bij Saxion. Haar achtergrond: het boekenvak. Als rechterhand van de directeur heeft ze veel mensen leren kennen uit het Twentse bedrijfsleven. De functie van directie assistent heeft ze ruim 20 jaar vervuld. Een rol die bij haar past en waar ze met veel plezier uitvoering aan gaf.

Bij Fast Forward is Jannie opnieuw in aanraking gekomen met regionale bedrijven en instellingen. En bovenal met gemotiveerde jonge mensen die een sprong maken in hun persoonlijke ontwikkeling en een basis leggen voor een prachtige carrière.

Telefoon: 088 - 019 6082
E-mail: j.a.potgieter@saxion.nl