Voor wie?

Wie zoeken wij als trainee?
Alle studenten van Nederlandse hogescholen en universiteiten in de laatste fase van hun studie kunnen solliciteren. Ook als je bent afgestudeerd en al enige werkervaring hebt opgedaan kun je meedoen. Fast Forward biedt je een unieke kans om werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Je moet kunnen aantonen dat je talentvol en gemotiveerd bent. Bijvoorbeeld door je studieresultaten. We zoeken trainees die voldoen aan de Fast Forward competenties (zie: wie zoeken wij). Bij Fast Forward wordt je uitgedaagd te investeren in je eigen ontwikkeling en je talenten te ontplooien. Door kennis te maken met verschillende bedrijfsculturen leer je domeinoverschrijdend te denken en te doen.

Ook wanneer je twijfelt tussen werken of doorstuderen kan je solliciteren. Je zult ervaren wat er in de praktijk verwacht wordt, waar je sterke punten liggen, welke competenties je verder kunt ontwikkelen, waar je je thuis voelt: in een grote organisatie, in een kleine, bij de overheid of in het bedrijfsleven. Bovendien ontvangt iedere trainee een aanvullend ontwikkelprogramma (zie: Leren & Werken) meestal op de vrijdagmiddag. 

Welke bedrijven zoeken wij?
Alle bedrijven in het oosten van Nederland die op zoek zijn naar goed opgeleid, veelbelovend jong talent, kunnen contact opnemen met Fast Forward. Bij 'bedrijven' dient u zowel aan industrie, als aan dienstverlening en overheden (zoals gemeenten) te denken. Bijna 200 bedrijven hebben reeds voor Fast Forward gekozen. U vindt ze in het overzicht van bedrijven.