Beroepskeuze

Beroepskeuze bij ons traineeship
Veel pas afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in Fast Forward zijn bezig met hun beroepskeuze. Afgestudeerd en dan? Werken of verder studeren? Een master vinden veel hbo-afgestudeerden te theoretisch, een nieuwe studie starten te duur en veel universitair afgestudeerden willen graag werkervaring opdoen. Bovendien, weet je wel zo zeker dat je je verdere leven werkzaam wilt zijn op het gebied waarin je je studie hebt gevolgd? En hoe kun je verder om je heen kijken? Welke kansen liggen er nog meer?

Allemaal vragen die je via het Fast Forward traject kunt beantwoorden, want hier krijg je de kans om tijdens een aantal verschillende opdrachten werkervaring op te doen. Bekijk voor opdrachten de pagina 'Onze trainees'. Een voorbeeld: je hebt vastgoed en makelaardij gestudeerd en vraagt je af of je bij een gemeente, bij een projectontwikkelaar, een woningbouwvereniging of een makelaarskantoor aan de slag wil gaan. Maar misschien heb je ook een studie gekozen die achteraf toch niet zo goed bij je past. Kijk dan eens op deze website bij 'Oud-trainees aan het woord' en lees hoe hun carrière via Fast Forward een andere wending heeft gekregen.  

Het Fast Forward traject wordt ondersteund door een ontwikkelprogramma, waarbij dit onderwerp ook aan de orde komt. Kijk voor meer informatie hierover bij 'Leren en werken'.

Allemaal mogelijkheden om je te oriënteren op je toekomst!