Leren en werken

Leren en werken tijdens het Fast Forward traineeship
De trainee die aangenomen wordt voor het Fast Forward traject kiest ervoor zichzelf te ontwikkelen door middel van leren en werken. De werkzaamheden binnen de opdrachten op de verschillende werkplekken zijn hierop afgestemd. Kijk voor meer informatie over de opdrachten bij 'Onze trainees'. Daarnaast wordt naast je traineeship nog een aanvullend ontwikkelprogramma aangeboden. Kortom: de combinatie leren en werken kun je het beste uitvoeren bij Fast Forward!

Het programma start voor iedere trainee met een nulmeting. Naar aanleiding van deze nulmeting zal de trainee een Persoonlijk Portfolio maken, waarin aangegeven wordt wat hij/zij tijdens het traineeship wil ontwikkelen op het gebied van leren en werken. Gedurende en bij afsluiting van een traineeship wordt telkens gekeken of de doelstellingen behaald zijn. Naast deze persoonlijke ontwikkeling worden er interactieve masterclasses gegeven, waarvoor de trainees wekelijks bijeenkomen. Het programma is gerangschikt rond een aantal modules. 

Het programma ziet er als volgt uit.

Naast dit programma krijgen de trainees persoonlijke begeleiding op het gebied van leren en werken. Deze begeleiding wordt gedaan door de adviseurs