Wie zoeken wij?

Wij bieden sollicitanten de mogelijkheid het hele jaar door te solliciteren. Wij kijken of er voor jou mogelijkheden zijn om tussentijds in te stromen. Dus denk jij te voldoen aan onderstaande competenties stuur ons dan een motivatiebrief met CV.

Voor Fast Forward zijn wij opzoek naar trainees die in de basis al beschikken over de onderstaande competenties, maar deze ook graag verder willen ontwikkelen. Deze competenties worden getoetst tijdens de motivatieprocedure. 

Beschik jij over de volgende competenties?

Ondernemend: Je ziet en pakt kansen, neemt initiatief, bent bereid om risico’s te nemen, je wilt je netwerk vergroten en neemt je verantwoordelijkheid.

Communicatief vaardig: Je bent in staat om ideeën of meningen aan anderen duidelijk te maken en je bent hierbij bewust van je eigen (non)verbale gedrag

SamenwerkingsgerichtJe bent actief bezig met het verbeteren van vaardigheden en talenten van jezelf en anderen en je wilt bijdragen aan een gezamenlijk resultaat.

Organisatiesensitief: Je bent je bewust van je eigen handelen en welke invloed dit kan hebben op de belangen van anderen.

Lerende houding: Je pakt de regie over je eigen ontwikkeling en hebt hierbij een open houding waarbij je in staat bent feedback te geven en te ontvangen. Je hebt een positief kritische houding en bent bereid om domeinoverschrijdend te denken en te doen.

Solliciteren