Trainees in beeld

Cassandra Brinkman (Trainee 2017)

31.05.2017

Na het behalen van mijn opleiding Human Information Design & Strategy, had ik geen idee wat ik wilde gaan doen. Wilde ik nog een master doen? Of toch gaan werken? Maar welke master dan? Of welke functie?

Cassandra Brinkman

Van vier jaar studeren weer terug naar “ik weet niet wat ik wil”, hoorde ik steeds vaker. Aan de ene kant was dat voor mij een geruststelling, omdat ik wist dat ik niet de enige was. Maar aan de andere kant was het ook erg frustrerend. Ik wilde verder, maar wist niet hoe of wat. Via een oud-klasgenootje hoorde ik over Fast Forward. Zij was pas begonnen en was erg enthousiast. Ik hoorde dat Fast Forward erg gericht is op zowel persoonlijke, als professionele ontwikkeling en een combinatie is van werken en leren. Toen wist ik dat dit echt iets voor mij zou zijn. Bovendien krijg je bij Fast Forward de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen, zodat je na twee jaar (beter) weet welke beroepskeuze je moet maken. Door alle voordelen wist ik het zeker… Fast Forward moest een onderdeel gaan worden van mijn toekomst.

En dat is gelukkig ook gebeurd! Ik kan met veel enthousiasme vertellen dat ik eind mei begonnen ben met mijn eerste opdracht. Deze voer ik uit bij het Saxion Centrum voor Ondernemerschap (SCvO) en hier ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Het SCvO moedigt studenten aan het maximale uit zichzelf te halen en ondersteunt hen bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit: het schrijven van nieuwsbrieven, het bijhouden van alle social mediakanalen, het beheren van de website, teksten schrijven, het bijhouden en archiveren van pers- en publiciteitsmomenten, etc. Lekker divers dus! Het grappige is, daar waar ik solliciteerde, ik nu zelf mag werken!

Ik ben heel erg benieuwd naar de komende tijd en ik heb er erg veel zin in! Ik ben pas begonnen, maar voel me nu al erg op mijn plek. De masterclasses op vrijdagmiddag zijn nog niet begonnen, maar ook daar ben ik erg benieuwd naar. Naast de trainingen die je krijgt, lijkt het me ook leuk om met een groepje andere trainees in contact te zijn. Op deze manier kun je ervaringen met elkaar delen en ook weer van elkaar leren. Voor mij is dit een uitstekende keuze geweest!

Mocht je vragen hebben of met mij in contact willen komen, dan mag je me altijd mailen!