Introductieweek 2018 in Apeldoorn

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

27 en/of 28 augustus VERPLICHTE opleidingsintroductie

Op maandag en dinsdag organiseren de opleidingen een opleiding gerelateerd programma. Dit programma is verplicht (en gratis). Het opleidingsprogramma staat op saxion.nl/startersinfo.

29 augustus Saxion brede introductie: HOI

Op woensdag gaan we verder met de Saxion brede introductie: de HOI. Tijdens de introductie word je bekend gemaakt met het Apeldoornse studentenleven. Met je medestudenten trek je Apeldoorn in om zo de stad te leren kennen. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk. Wist je bovendien dat onderzoek heeft aangetoond dat de uitval onder eerstejaarsstudenten die aan de introductie meedoen aanzienlijk lager ligt dan onder studenten die niet aan een introductie mee doen? Genoeg reden om mee te doen!

De HOI-dagen moet je absoluut niet verwarren met een ontgroening. Daar doen we bij Saxion niet aan!

>> Aanmelden voor de HOI

Wat neem je mee naar de HOI?

Als je deelneemt aan de HOI dan is het handig dat je meeneemt: sportkleding, sportschoenen, zwemkleding, handdoek, zonnebrand en extra kleding. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf kunt identificeren met je identiteitsbewijs en zorg ervoor dat je contant geld op zak hebt (de geldautomaten zijn vaak snel leeg tijdens de HOI). Last but not least, neem je goede humeur mee!

Wat kost de HOI?

Deelname aan de HOI kost €22,50. Als je je vóór 7 augustus 2018 aanmeldt én betaalt via Ideal dan geldt een vroegboekkorting en betaal je slechts €15,-! Daarvoor krijg je een goodiebag, een origineel HOI T-shirt, een lunch, avondeten én natuurlijk een dag plezier om nooit te vergeten!

Wil je blijven slapen? Dat kan!

Op woensdag kun je overnachten op een locatie dichtbij het centrum. De kosten voor het overnachten bedragen €12,50. De HOI zorgt voor je ontbijt. Voor het slapen heb je een slaapzak, luchtbed/matje en een zaklantaarn nodig. 

Deelname aan de HOI is op eigen risico. Saxion / HOI is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van je persoonlijke eigendommen. In verband met het reserveren van de catering en slaapplaatsen restitueren wij geen betalingen meer na 13 augustus 2018.