Crew

Als crew ben je onmisbaar voor de HOI en alle activiteiten. Jij helpt ervoor te zorgen dat de HOI goed verloopt.

Je geeft als crew van tevoren aan op welke locatie, dagen en tijden je beschikbaar bent en bij welke programma onderdelen je graag zou willen helpen. Het is dus niet zo dat je de hele dag of alle dagen beschikbaar moet zijn. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt helpen. Door je werkzaamheden als crew krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Vacature HOI Bestuur

Wil jij de gezelligste week van het studiejaar nog onvergetelijker maken? Meld je dan nu aan als HOI Bestuurslid! Ben jij communicatief vaardig, een regelaar, een doener, innovatief, een teamplayer, enthousiast, maar houd jij ook van een feestje? Dan zoeken we jou!

Solliciteer nu en maak van de HOI 2019 een onvergetelijke tijd voor jezelf en de eerstejaars studenten!

Wie zoeken wij?

Studenten die zich vanaf maart enkele uren per week willen inzetten en van 12 t/m 30 augustus fulltime beschikbaar zijn.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Toewijding;
  • Je bent enthousiast;
  • Je bent een ambassadeur voor Saxion.

Wat bieden wij?

Naast een onvergetelijke tijd en een boel ervaring krijg je ook nog eens een vergoeding van €750,00 netto uitbetaald. Niet slecht toch?

Wat moet je doen?

Laat ons zien waarom jij in het bestuur van de HOI week moet! Dat mag in de vorm van een brief, video, moodboard of een andere manier waarmee jij je van jouw beste kant kunt laten zien. Stuur jouw motivatie uiterlijk vóór 1 februari 2019 naar a.hofte@saxion.nl.

Bekijk de aftermovie van de HOI 2018 in Deventer

 

Foto crew HOI Deventer