Introductieweek 2018 in Deventer

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

Maandag 27 en/of dinsdag 28 augustus VERPLICHTE opleidingsintroductie

Op maandag en/of dinsdag organiseren de opleidingen een opleiding gerelateerd programma. Dit programma is verplicht (en gratis). Het opleidingsprogramma staat op saxion.nl/startersinfo.

Woensdag 29 en donderdag 30 augustus Saxionbrede introductie: HOI

Op woensdag en donderdag gaan we verder met de Saxionbrede introductie: de HOI. Tijdens het gevarieerde programma ga je met een groep van 10-15 eerstejaarsstudenten het studentenleven ontdekken. Ouderejaarsstudenten nemen jou en je groep op sleeptouw. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk. Wist je bovendien dat onderzoek heeft aangetoond dat de uitval onder eerstejaarsstudenten die aan de introductie meedoen aanzienlijk lager ligt dan onder studenten die niet aan een introductie mee doen? Genoeg reden om mee te doen!

De HOI-dagen moet je absoluut niet verwarren met een ontgroening. Daar doen we bij Saxion niet aan!

>> Aanmelden voor de HOI

Wat neem je mee naar de HOI?

Als je deelneemt aan de HOI dan is het handig dat je meeneemt: sportkleding, sportschoenen, zwemkleding, handdoek, zonnebrand en extra kleding. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf kunt identificeren met je identiteitsbewijs en zorg ervoor dat je contant geld op zak hebt (de geldautomaten zijn vaak snel leeg tijdens de HOI). Last but not least, neem je goede humeur mee!

Wat kost de HOI?

Deelname aan de HOI kost €37,50. Als je je vóór 7 augustus 2018 aanmeldt én betaalt via Ideal, dan geldt een vroegboekkorting en betaal je slechts €30,-! Daarvoor krijg je een goodiebag, een origineel HOI T-shirt, twee lunches, twee keer avondeten en natuurlijk twee dagen plezier om nooit te vergeten!

Wil je blijven slapen? Dat kan!

Op woensdag en donderdag kun je overnachten op Stadscamping De Worp. Hier hebben we tenten met veldbedden geplaatst. We beschikken over 250 slaapplaatsen. Stadscamping De Worp is aan de overkant van de IJssel (ongeveer 15 minuten lopen van Saxion). Tijdens de HOI vaart het pontje over de IJssel speciaal voor jullie tot 02:00 uur 's nachts. Een enkele reis kost €1,- en een retourtje €1,50.

De kosten voor het overnachten bedragen €25,-. Voor het slapen heb je een slaapzak en een zaklantaarn nodig. 
Wil je overnachten tijdens de HOI, dan geef je dat aan bij je aanmelding.

Op woensdag kun je tussen 09:00-12:00 uur en 15:00-16:30 uur op de camping terecht om je spullen te brengen en je bed te regelen. Als je 's ochtends eerst naar Saxion komt, kun je je spullen daar tijdelijk opslaan. Mocht de camping vol zitten dan kun je op de wachtlijst geplaatst worden. We kunnen je tijdens je registratie op maandag of dinsdag dan misschien nog aan een slaapplaats helpen. Vraag naar de mogelijkheden of stuur een mail naar hoi.deventer@saxion.nl

Deelname aan de HOI is op eigen risico. Saxion / HOI is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van je persoonlijke eigendommen. In verband met het reserveren van de catering en slaapplaatsen restitueren wij geen betalingen meer na 13 augustus 2018.