Introductieweek 2017 in Enschede

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

28 en 29 augustus VERPLICHTE opleidingsintroductie

Op maandag en dinsdag organiseren de opleidingen een opleiding gerelateerd programma. Dit programma is verplicht (en gratis). Het opleidingsprogramma staat op saxion.nl/startersinfo.

30 en 31 augustus Saxion brede introductie: HOI

Op woensdag en donderdag gaan we verder met de Saxion brede introductie: de HOI. Tijdens het gevarieerde programma ga je met een groep van 10-15 eerstejaarsstudenten het studentenleven ontdekken. Ouderejaarsstudenten nemen jou en je groep op sleeptouw. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk. Wist je bovendien dat onderzoek heeft aangetoond dat de uitval onder eerstejaarsstudenten die aan de introductie meedoen aanzienlijk lager ligt dan onder studenten die niet aan een introductie mee doen? Genoeg reden om mee te doen!

De HOI-dagen moet je absoluut niet verwarren met een ontgroening. Daar doen we bij Saxion niet aan!

Wat neem je mee naar de HOI?

Als je deelneemt aan de HOI dan is het handig dat je meeneemt: sportkleding, sportschoenen, zwemkleding, handdoek, zonnebrand en extra kleding. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf kunt identificeren met je identiteitsbewijs en zorg ervoor dat je contant geld op zak hebt (de geldautomaten zijn vaak snel leeg tijdens de HOI). Last but not least, neem je goede humeur mee!

Wat kost de HOI?

Deelname aan de HOI kost €42,50. Als je je vóór 7 augustus 2017 aanmeldt én betaalt via Ideal dan geldt een vroegboekkorting en betaal je slechts €35,-! Daarvoor krijg je een goodiebag, een origineel HOI T-shirt, twee lunches, twee keer avondeten en natuurlijk twee dagen plezier om nooit te vergeten!

Wil je blijven slapen? Dat kan!

Tijdens de introductieweek HOI kun je overnachten in de Pathmoshal (Veilingstraat 20). De hal ligt op 10 minuten loopafstand van Saxion. Er zijn twee opties: je blijft slapen tijdens de opleidingsintro (maandag- en dinsdagnacht). Hiervoor betaal je € 25,-. Aanmelding voor het slapen doe je door een e-mail te sturen naar hoi.enschede@saxion.nl. De betaling voldoe je per pin op de maandag bij de HOI registratie.

De andere optie is slapen tijdens de HOI (woensdag- en donderdagnacht) De kosten hiervoor bedragen ook €25,-. Wil je overnachten tijdens de HOI dan geef je dat aan bij je HOI-aanmelding.

In beide gevallen geldt: je zorgt zelf voor je ontbijt. Je kunt dit ook kopen in het Sportcafé van de Pathmoshal. Voor het slapen heb je een slaapzak, luchtbed/matje, kussen en een zaklantaarn nodig. Zorg ook voor een handdoek, toiletartikelen en extra kleding. De Pathmoshal is tijdens de HOI gesloten van 10:00-17:00 uur gesloten.

Deelname aan de HOI is op eigen risico. Saxion / HOI is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van je persoonlijke eigendommen. In verband met het reserveren van de catering en slaapplaatsen restitueren wij geen betalingen meer na 14 augustus 2017.