Introductieweek 2018 in Enschede

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

Maandag 27 en/of dinsdag 28 augustus VERPLICHTE opleidingsintroductie

Op maandag en/of dinsdag organiseren de opleidingen een opleiding gerelateerd programma. Dit programma is verplicht (en gratis). Het opleidingsprogramma staat op saxion.nl/startersinfo.

Woensdag 29 en donderdag 30 augustus Saxion brede introductie: HOI

Op woensdag en donderdag gaan we verder met de Saxion brede introductie: de HOI. Tijdens het gevarieerde programma ga je met een groep van 10-15 eerstejaarsstudenten het studentenleven ontdekken. Ouderejaarsstudenten nemen jou en je groep op sleeptouw. Je komt erachter wat Enschede als (studenten)stad te bieden heeft, wat er nog allemaal naast je studie te doen is, en leert alvast je nieuwe studiegenoten kennen. Kom je al uit Enschede? Ook dan zul je nog nieuwe dingen ontdekken en jouw stad op een heel andere manier ervaren. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk. 

Wist je bovendien dat onderzoek heeft aangetoond dat de uitval onder eerstejaarsstudenten die aan de introductie meedoen aanzienlijk lager ligt dan onder studenten die niet aan een introductie mee doen? Genoeg reden om mee te doen!

De HOI-dagen moet je absoluut niet verwarren met een ontgroening. Daar doen we bij Saxion niet aan!

>> Aanmelden voor de HOI

Wat neem je mee naar de HOI?

Als je deelneemt aan de HOI dan is het handig dat je meeneemt: sportkleding, sportschoenen, zwemkleding, handdoek, zonnebrand en extra kleding. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf kunt identificeren met je legitimatiebewijs en zorg ervoor dat je contant geld op zak hebt (de geldautomaten zijn vaak snel leeg tijdens de HOI). Last but not least, neem je goede humeur mee!

Wat kost de HOI?

Deelname aan de HOI kost €42,50. Als je je vóór 7 augustus 2018 aanmeldt én betaalt via Ideal dan geldt een vroegboekkorting en betaal je slechts €35,-! Daarvoor krijg je een goodiebag, een origineel HOI T-shirt, twee lunches, twee keer avondeten en een tweedaags programma gevuld met verschillende activiteiten. En natuurlijk twee dagen plezier om nooit te vergeten!

Wil je blijven slapen? Dat kan!

Tijdens de introductieweek HOI kun je overnachten in de Pathmoshal (Veilingstraat 20). De hal ligt op 10 minuten loopafstand van Saxion. Er zijn twee opties: je blijft slapen tijdens de opleidingsintro (maandag- en dinsdagnacht). Hiervoor betaal je € 25,-. Aanmelding voor het slapen doe je door een e-mail te sturen naar hoi.enschede@saxion.nl. De betaling voldoe je per pin op de maandag bij de HOI registratie.

De andere optie is slapen tijdens de HOI (woensdag- en donderdagnacht) De kosten hiervoor bedragen ook €25,-. Wil je overnachten tijdens de HOI dan geef je dat aan bij je HOI-aanmelding.

In beide gevallen geldt: je zorgt zelf voor je ontbijt. Je kunt dit ook kopen in het Sportcafé van de Pathmoshal. Voor het slapen heb je een slaapzak, luchtbed/matje, kussen en een zaklantaarn nodig. Zorg ook voor een handdoek, toiletartikelen en extra kleding. 

Bagage voor de Pathmoshal kun je al bij je registratie op maandag of dinsdag afgeven in het restaurant. Wij zorgen dan voor vervoer naar de Pathmoshal. Op woensdag kun je je bagage daar zelf afgeven. Dat kan voor 10.00 uur ‘smorgens of na 17.00 uur ‘s middags. De Pathmoshal is tijdens de HOI van 10.00 - 17.00 uur gesloten.

Deelname aan de HOI is op eigen risico. Saxion / HOI is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van je persoonlijke eigendommen. In verband met het reserveren van de catering en slaapplaatsen restitueren wij geen betalingen meer na 13 augustus 2018.