Geslaagde bijeenkomst Innovatie & Ondernemerschap met Tweede Kamerleden

29.11.2017

Tweede Kamerleden Jan Paternotte en Joost Sneller van D66 kwamen 24 november naar Enschede voor de bijeenkomst Innovatie & Ondernemerschap bij START!bySaxion, Saxions bruisende ontmoetingsplek voor (student)ondernemers aan het Ariënsplein.

Geslaagde bijeenkomst Innovatie & Ondernemerschap met Tweede Kamerleden

Verschillende organisaties en ondernemers die actief zijn in de regio brainstormden met elkaar en met studenten van de minor Leren & Innoveren.

Mee naar Den Haag
Twee onderwerpen waarover werd gebrainstormd sprongen er uit. Die neemt Tweede Kamerlid Jan Paternotte mee naar Den Haag om daar verder te bespreken en te onderzoeken:

• een oproep voor de verruiming van de Erasmusregeling, om tech startups de mogelijkheid te geven voor een uitwisseling in Silicon Valley;
  • een mogelijkheid om een jaar lang extra studiefinanciering te krijgen om te investeren in je startup.

Van de bijeenkomst zijn opnames gemaakt. Geïnteresseerd? Bekijk de video.