Nieuwsberichten

Samenwerking met Indonesië in het sociaal domein

13.07.2017

Vandaag is een Indonesische delegatie te gast bij Saxion. Het doel van het bezoek is de ondertekening van een Memorandum of Understanding (MoU) met het Indonesische ministerie van Sociale Zaken.

Directeur AMM Arjan Zeeman en de afgevaardige van het Indonesisch Ministerie van Sociale Zaken

Het Memorandum of Understanding is een document waarin beide partijen hun gezamenlijke voornemens vastleggen op het gebied van kennisuitwisseling, studentenuitwisseling, onderzoek, stage, projecten, het ondernemen van academische activiteiten, etc

In de ochtend geeft Jose Beckmann een korte presentatie over de minor 'crossing borders' en practice based learning, gevolgd Directeur AMM Ajran Zeeman en de afgevaardige van het Indonesisch Ministerie van Sociale Zakendoor de ondertekeningsceremonie van het Memorandum of Understanding. Jack de Swart sluit de ochtend vervolgens af met een presentatie over het lectoraat Social Work.   

In de middag brengt de delegatie een bezoek aan het kinderdagcentrum de Toermalijn in Hengelo en het werk- en re-integratiecentrum De Fabriek van de penitentiaire inrichting (PI) Almelo. De dag wordt afgerond met een diner in het Koetshuis te Enschede.

 

» Lees meer over academie Mens en Maatschappij
» Lees meer over het lectoraat Social Work