Saxion-student wint beurs Nyenrode Business Universiteit

05.12.2017

Jesper Mentink, student aan de International Business School van Saxion, heeft de MsC in Management Business Game en de bijbehorende beurs van de Nyenrode Business Universiteit gewonnen.

Jesper Mentink wint beurs Nyenrode Business Universiteit

Tijdens de Business Game op 24 en 25 november hielpen studenten uit heel Nederland een organisatie bij het oplossen van een casus uit de praktijk. Jesper en zijn team bedachten een unieke strategie voor de uitbreiding van het ambitieuze bedrijf Storage Share binnen Europa. In de finale volgde een individuele interview ronde met pitch. Ieder teamlid beargumenteerde waarom hij of zij het meest geschikt is voor deze beurs. Tevens moesten ze allemaal één teamlid voordragen die de beurs zou moeten winnen. Er is toen unaniem voor Jesper gekozen.

Jesper: “Met een gezonde dosis motivatie en toewijding kan iedereen zijn dromen najagen”.

Bekijk de foto’s van de Business Game op Facebook>>