Nieuwsberichten

Schrijf je nu in voor de Young Technology Award

13.07.2017

Jonge en innovatieve bedrijven kunnen zich vanaf vandaag inschrijven om deel te nemen aan de Young Technology Award 2017: de award voor innovatieve startende bedrijven.

Schrijf je nu in voor de Young Technology Award

De Young Technology Award is een jaarlijkse verkiezing voor innovatieve ondernemers uit heel Nederland. Dit jaar vindt de Young Technology Award voor de tiende keer plaats. Kandidaten maken kans op de hoofdprijs van maar liefst €5.000. Aanmelden kan tot 2 oktober 2017 via www.youngtechnologyaward.nl. De finale vindt plaats op maandagavond 11 december 2017 in Enschede.

Redenen voor deelname

Naast de hoofdprijs van €5.000 euro ontvangen finalisten gratis een professionele pitchtraining, landelijke media-aandacht, de mogelijkheid om nieuwe partners of werknemers te ontmoeten en de kans om hun bedrijf te presenteren aan een zaal vol ondernemers, investeerders, journalisten en andere geïnteresseerden. Verder zal er een professionele videoproductie van het bedrijf gemaakt worden. Voertaal tijdens de finale is Engels.

Over de Young Technology Award

De Young Technology Award is een initiatief van Powered by Twente Innovation Events en wordt georganiseerd in samenwerking met partners Novel-T, Oost NL, Leap. The Innovation Agency en EY. Dit jaar vindt de verkiezing voor de tiende keer plaats. De organisatie wil met de award de innovatie van het bedrijfsleven in Nederland stimuleren en aan een breed publiek laten zien. Daarnaast biedt de verkiezing een podium aan innovatieve bedrijven die van elkaar kunnen leren.

Foto: Eric Brinkhorst