Solar Team Twente: volg Instagram deze week voor behind the scenes

13.09.2017

Menno van de Straat, student Technische Bedrijfskunde, is samen met het Solar Team Twente down under in Australië. Deze week neemt hij 't Instagramaccount van Saxion over.

Solar Team Twente: volg Instagram deze week voor behind the scenes

Een spannende week, want de eerste bestuurder wordt onthuld! Saxion op Instagram: www.instagram.com/saxionnl.

Bridgestone World Solar Challenge

Op 8 oktober 2017 staat Solar Team Twente aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge, dé prestigieuze race voor auto’s die rijden op zonne-energie. Samen met meer dan vijftig andere internationale deelnemers rijdt Solar Team Twente met de zonneauto 3000 kilometer dwars door de outback van Australië. De race kent vier verschillende klassen. Het Twentse solarteam doet mee met de Challenger Class, de Formule 1 klasse voor zonneauto’s.

Solar Team Twente

Solar Team Twente bestaat uit negentien studenten van Saxion en Universiteit Twente. Zij maken hun droom waar: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge in oktober 2017. Naast de studenten bestaat Solar Team Twente uit het sterke netwerk van innovatieve partners. Samen wordt topsport beoefend en de snelste zonneauto ter wereld gebouwd.

Het Twentse solarteam is te volgen in hun weg naar de race via hun website (www.solarteam.nl) en social media (FacebookTwitterInstagram en LinkedIn).