Nieuwsberichten

Wil jij ook weten wat OPEN kan betekenen in jouw onderwijs?

09.02.2018

Kom 15 maart 2018 naar het jaarlijkse ICT&O Symposium!

NIeuws


Meld je vóór 13 maart aan via deze link.

Pre-programma: 10.00-11.45 uur
Symposium: 13.00-16.30 uur
Locatie: Saxion Deventer

 

Het programma is bekend!

Laat je inspireren
Het ICT&O symposium met als thema ‘Open Onderwijs’ wil je niet missen! Ervaar en leer over de grote meerwaarde die het gebruik van open onderwijsmaterialen kan bieden. Dat kan vanuit verschillende invalshoeken: kwaliteit, actualiteit, werkdruk, efficiëntie, … Laat je inspireren door boeiende gastsprekers en collega-docenten! Zij nemen je mee in hun ervaringen en resultaten. Zo ben jij weer op de hoogte van de nieuwste onderwijsontwikkelingen op ICT-gebied. Doe hier je voordeel mee en maak je onderwijs nog beter, efficiënter en interessanter maar zeker ook leuker en uitdagender voor zowel student als docent!

Dit jaar hebben we uiteraard het gebruikelijke middagprogramma. Voor wie meer verdieping zoekt zijn er vier parallelle workshops die ’s ochtends in het pre-programma gevolgd kunnen worden, waarbij je een keuze uit 1 van de vier workshops maakt. 

Onderwerpen zijn 100% Blended, de serious game Carion, digitale toegankelijkheid (accessibility) en de onderwijsontwerp methodiek SHUFFLE.  Het pre-programma is specifiek gericht op Saxion-medewerkers. Werk je niet bij Saxion maar heb je wel belangstelling, geef dat dan bij de inschrijving aan. Als er vrije plaatsen zijn ben je welkom.

Pre-programma symposium

Symposium-programma

Parallelsessies

Meld je vóór 13 maart aan via deze link. Graag tot ziens op 15 maart bij het ICT&O symposium in Deventer!