Cursus Basisvaardigheden Wiskunde

Wil jij een technische opleiding volgen bij Saxion? En heb je tijdens je vooropleiding weinig wiskunde gehad? Dan kun je bij Saxion de cursus Basisvaardigheden Wiskunde volgen. De ideale manier om je rekenvaardigheden bij te spijkeren. Hiermee ben je beter voorbereid op het hbo.

Inhoud 

Tijdens 8 lessen werk je zelfstandig aan wiskundevraagstukken onder begeleiding van een docent. De praktische oefeningen doe je met het computerprogramma Maple T.A.

Onderstaand overzicht geeft een globale indicatie van het programma:

Basis rekenen Tweedegraads functies
Machten Breukfuncties
Merkwaardige producten en ontbinden Machtsfuncties en wortelfuncties
Breuken Exponentiële en logaritmische functies
Formules en grafieken Lineaire functies


Voor wie is de cursus Basisvaardigheden Wiskunde?

De cursus is bedoeld voor iedereen (leerlingen/studenten/bedrijfsleven) die over een minimale wiskundige kennis bezit. Ook kun je deelnemen als je extra ondersteuning wilt voor wiskunde.

LET OP: De cursus is puur bedoeld als bijles. Na afloop ontvang je een certificaat. Het geeft geen recht op vrijstelling voor wiskunde.

Waar en wanneer?

De cursus Basisvaardigheden Wiskunde wordt aangeboden in de periode februari-april 2018, op dinsdag van 16.00-18.00 uur bij Saxion Enschede, locatie Stadscampus (M.H. Tromplaan 28).

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 150,- (inclusief lesmateriaal). De cursus gaat door bij minimaal 15 aanmeldingen.

Aanmelden

De cursus start op 13 februari 2018 en eindigt op 10 april 2018. Op 27 februari is er geen les i.v.m. de voorjaarsvakantie. Wil je je alvast hiervoor opgeven? Laat ons dit weten door een mail te sturen naar wiskunde@saxion.nl, onder vermelding van je gegevens (naam, adres, woonplaats en opleiding).