Aanmelden minoren gestart

18.03.2019

Volg je komend studiejaar een minor? Dan kun je je vanaf nu aanmelden voor de minor van jouw keuze!

Met de minorenkiezer op deze site ontdek je het complete minorenaanbod van Saxion. Je vindt op deze site niet alleen inhoudelijke informatie over de ruim 100 Saxion-minoren, maar ook de gegevens van alle contactpersonen. Neem rechtstreeks contact op met vragen of voor meer informatie.

Student van een andere hogeschool? Volop keus voor jou!

Studeer je aan een andere hogeschool? Dan kun je kiezen uit meer dan 80 Saxion-minoren, in alle branches. Van Politiek en Bestuur tot Digital Marketing en van Nanotechnology tot Armoede, Schuldhulpverlening & Participatie. Of wat dacht je van de Tweedegraadslerarenopleiding, waar je wordt voorbereid op het docentschap binnen jouw vakgebied? Bij Saxion heb je tal van mogelijkheden. Bekijk het allemaal op deze site en zie direct of je de minor van jouw keuze kunt volgen.

Aanmelden is mogelijk tot en met 31 mei

Aanmelden doe je tussen 18 maart en 31 mei, voor de minoren die starten in september. Op deze site lees je ook hoe de aanmelding in zijn werk gaat.

Make up your minor en kies voor een minor bij Saxion!