Agenda

Organisaties verder helpen met verbinding en samenwerking

07.03.2019

Wil jij leren hoe je organisaties helpt om nieuwe waarde te creëren? Organisaties verder helpen in hun bestaansrecht door ze aan elkaar te verbinden en te laten samenwerken? En daarvoor ook de tools, kennis en praktijkervaring krijgen om het businessmodel te ontwerpen?

Schrijf je in voor de minor Business Network Development!

Dan ga je een half jaar werken voor een echte opdrachtgever en krijg je les van de beste lectoren! Daarnaast wordt je intensief gecoacht op inhoud én op je eigen persoonlijke ontwikkeling. Waar dat toe kan leiden? In deze video zie je welke waarde Saxion studenten hebben toegevoegd aan de FBK Games van Hengelo.

We heten je van harte welkom bij de minor Business Network Development! Voor meer informatie neem je contact op met drs. Metha Bregman: m.fennis@saxion.nl | 06-2337 3845.

Verder oriënteren op het minorenaanbod

Op deze site ontdek je het totale minorenaanbod van Saxion, maak gebruik van de minorenkiezer! Je vindt hier informatie over alle Saxionminoren, inclusief contactpersonen. Neem rechtstreeks contact met ze op voor vragen en meer informatie. Aanmelden doe je vanaf maandag 18 maart, 19.00 uur in Bison (je vindt de aanmeldlink bij de minor).