Hoe/wanneer meld ik me aan voor een Saxionminor?

Vanaf maandag 18 maart 2019, 19.00 uur, kun je je aanmelden voor een minor bij Saxion die je dan volgt vanaf september 2019 (kwartiel 1-2). De aanmeldperiode duurt tot en met 31 mei . Wil je een minor volgen die start in februari 2020 (kwartiel 3-4), dan meld je je nu nog niet aan. De aanmeldperiode voor die minoren start in het najaar van 2019.

De manier van aanmelden is afhankelijk van waar je studeert.

• Ben je Saxionstudent? Meld je aan via Bison.
    Meer informatie over aanmelden, je minorkeuze wijzigen of afmelden, vind je op Mijnsaxion.nl/minoren. Hier vind je ook informatie over het volgen van een minor buiten Saxion.

• Studeer je aan een andere hogeschool? Meld je aan via Kiesopmaat.nl.
    Bij elke minor vind je de juiste (rechtstreekse) link. Ga bij jouw onderwijsinstelling na hoe je toestemming krijgt voor het volgen van een minor bij een andere onderwijsinstelling.