M3.jpg
Studentenleven

Hotspot: Happy Tosti

Leestijd Minuten

Nieuwer dan nieuw: Happy Tosti in Deventer. Deze hotspot is pas een week geleden geopend, maar we hebben nu al genoeg redenen gevonden waarom je hier echt heen moet. Spoiler alert: niet alleen vanwege de lekkere tosti’s.

Happy Tosti is een happy place, daarom hebben ze een deel van de saaie stoelen vervangen door schommels(!). Heerlijk voor als je weer even de kleuter in jezelf wilt loslaten, want waar kun je tegenwoordig schommelen en lekker eten tegelijk? Juist. 

Goed, terug naar de menukaart. Daarop staat niet alleen de klassieke tosti met ham en kaas, maar ook een zoete versie met choco en banaan, een tosti raclette en nog veel meer. Kan je echt niet kiezen? Je kunt ook een proeverij bestellen met drie verschillende belegsoorten en sausjes. Voor de die hard fans is er zelfs een high tos-tea en dat is net zo awesome als het klinkt.

Daar word je blij van!

Wat nog leuker is dan die toffe tosti’s en de schommels? Het personeel. Bij deze hippe hotspot werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en scholieren. Door hier een bammetje te scoren zorg je dus niet alleen voor een blije maag, maar ook dat een aantal mensen nu een leuke job hebben. Als je daar niet gelukkig van wordt, weten wij het ook niet meer hoor…

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met het verhaal van Deventer aan de hand van grote murals Studentenleven

Maak kennis met het verhaal van Deventer aan de hand van grote murals

01 april 2022
Hotspot Wok& Studentenleven

Hotspot: Wok&

08 november 2018
Hotspot: Kerstwinkel Enschede Studentenleven

Hotspot: It's all about Christmas 🎄