INTRO concert.jpeg
Studentenleven

De line-up van de INTROconcerten: dit kun je verwachten in jouw stad

Elcin Coraklar.jpg
Elçin Çoraklar Leestijd Minuten

Van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus is de introductieweek! In dit artikel lees je meer over de line-up van de INTROconcerten in Enschede en Deventer. Ben jij er klaar voor?

Line-up INTROconcert Enschede  

Op 30 augustus is er in Enschede podium voor prachtige namen. Om 19.30 uur gaat het spektakel van start met een reeks geweldige acts die het podium betreden. Als eerste het dynamische DJ-duo The Heartbreaks dat het publiek trakteert op een onvergetelijke mix van beats en melodieën. Vervolgens is het de beurt aan Maartje, die haar betoverende stem en meeslepende nummers deelt. Ze wordt gevolgd door Claude. 

En dat is nog niet alles! Flemming trakteert het publiek op een energieke en krachtige performance. Last but not least, hebben we Prins S. en De Geit, die hun unieke muzikale stijl op het podium combineren. 

Kortom, een avond met gevarieerde en talentvolle acts staat op het punt om te beginnen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol muziek en plezier! 

Wanneer: 30 augustus, 19.30 – 01.00 uur
Waar: Oude Markt in Enschede 
Entree: Gratis 

Line-up INTROconcert Deventer 

Op 31 augustus is er een INTROconcert in Deventer. Op het festivalterrein komt de perfecte festivalsfeer tot leven met foodtrucks en horeca, zodat bezoekers genieten van heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes. 

Van 17.00 tot 23.00 uur zijn er verschillende acts op het podium te vinden. De avond begint met een knallende start van NONCHELANGE, de absolute favoriet in Nederland. Met zijn ontregelende show vol humor en aanstekelijke indie-popsongs zet hij het publiek in vuur en vlam. Daarna betreden maar liefst vijf sensationele acts het podium. Ze zijn helemaal hot in de hiphopscene: Elmer, DIKKE, Idaly, Brunzyn en Katnuf. Stuk voor stuk artiesten die de energieke hiphopvibes laten knallen. 

Het nationale talent Prins S. en De Geit maken vervolgens hun opwachting, met frontman Scott (Prins S.). Hun unieke mix van rap, elektronica en pop, doorspekt met poëtische teksten over het bruisende nachtleven, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 

Afsluiter van de avond is Natte Visstick. Hij weet als geen ander de harten te veroveren op festivals en in de clubs. 

Het festivalterrein gaat open om 17.00 uur. Om de boel op te warmen, zorgen de getalenteerde dj's Thomas & Leon voor de juiste beats. Wees er op tijd bij, want vol is echt vol! Zorg dat je niets mist van dit waanzinnige festival vol muziek, plezier en lekker eten. 

Wanneer: 31 augustus, 17.00 – 23.00 uur
Waar: Grote Kerkhof in Deventer
Entree: Gratis 

Slaapplekken

Heb jij geen slaapadres? Op alle drie de locaties is het mogelijk om op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond te blijven slapen. Maar let op: vol = vol, dus weer er op tijd bij!

Via https://www.saxion.nl/studeren-bij/introductie kun je je aanmelden. 

Elcin Coraklar.jpg

Elçin Çoraklar

Elçin studeert Creative Business bij Saxion en werkt bij Saxion als Studentredacteur. Ze is erg ondernemend en heeft daarom ook altijd een volle agenda, maar toch houdt ze ruimte over om te genieten. In haar vrije tijd staat ze vaak in de keuken of droomt ze weg op Pinterest. Ook pakt ze regelmatig haar koffer om nieuwe plekken te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Kiki Hannink (fotografie: Thomas Busschers) Studentenleven

Column: redacteur Kiki ging op Goin': ’Perfect om vrienden te maken’

24 mei 2024
INTRO Apeldoorn 2023.jpeg Studentenleven

Recap INTRO 2023: nieuwe studenten delen hun highlights

04 september 2023
Studentenleven

Vijf tips om medestudenten te ontmoeten tijdens je nieuwe studie