Esport Team Twente

Esports Team Twente

Esports Team Twente is een studententeam dat zich focust op esports-competitie, data-analyse en onderzoek. Zowel voor traditionele functies zoals het management of marketing als voor gespecialiseerde functies zoals data-analisten of esport-sporters die deelnemen aan wedstrijden, ben je bij hen aan het goede adres.

Alle artikelen in Esports Team Twente

Esports Team Twente houdt zich bezig met (veel) meer dan alleen gamen Studentenleven

Esports Team Twente houdt zich bezig met (veel) meer dan alleen gamen

Gamen is voor velen niet meer dan een spelletje spelen. Voor de studenten van het Esports Team Twente is het echter serious business. Treasurer Teun Kok geeft een inkijkje in hun wereld.

Shaping Esports (1).jpg Studentenleven

Shaping Esports Event: ‘Gamen is meer dan alleen een controller en een scherm’

Professioneel onderzoek, psychologen, diëtisten: gamen is allang niet meer alleen een hobby voor pubers achter een pc. En dat is precies wat Esports Team Twente samen met het BMS LAB, het UT Esports Lab, Honours Vereniging Ockham en Blueshell Esports komende dinsdag en woensdag wil laten zien tijdens het Shaping Esports Event in het Design Lab van Universiteit Twente. “Het moet de showcase worden van esports in Twente", aldus Idwer de Vries van Esports Team Twente.

Laurence.jpg Studentenleven

Bob, Thomas en Laurence gamen voor Esports Team Twente: ‘Heel mooi om dit te doen’

Bijna een jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met een nieuw studententeam: Esports Team Twente. Saxion-studenten Bob Gellaerts, Thomas Legebeke en Laurence van der Wel (foto) zijn als managers en gamer actief binnen dit esports-team en hebben van hun hobby een 'soort van beroep' gemaakt. “Thomas en ik zijn echt vrienden geworden door onze gedeelde liefde voor League of Legends”, aldus Bob.