Wat is er allemaal te doen?

 
De volgende open dagen zijn in oktober! 

De exacte data vind je zo snel mogelijk op deze site of hou onze Facebookpagina in de gaten!

>> Kijk wat je mogelijkheden zijn tussen nu en oktober bij Proefstuderen
 


Tijdens de open dag maak je kennis met de hogeschool, proef je de sfeer en ontmoet je docenten en studenten. Iedereen is welkom!

Hoe ziet zo'n voorlichting er eigenlijk uit?
De voorlichtingsactiviteiten kunnen van elkaar verschillen: soms vertelt een student het verhaal, de andere keer is het een duo-presentatie van docent Ć©n student. Of je wordt in een demo aan het werk gezet. Daarnaast kun je vaak verschillende lokalen bezoeken om bijvoorbeeld lesmaterialen te bekijken of in gesprek te gaan met docenten en studenten. Hoe dan ook: je hebt altijd genoeg ruimte om vragen te stellen, dus doe dat vooral!

Welke voorlichtingen zijn er allemaal?
Alle voorlichtingspresentaties worden sowieso aangeboden op de locatie waar je de opleiding ook echt kunt studeren. Soms komt het voor dat een opleiding een voorlichtingspresentatie geeft op een locatie waar de opleiding NIET wordt aangeboden. Gewoon als extra service! Klik hier voor een overzicht.

Oriƫntatiemarkt
Zoek de studenten van deze markt op als je wilt uitzoeken welke branche je het meest aantrekt. Wat zijn verschillen, wat zijn overeenkomsten? De vier kleuren van de stand matchen met de verschillende branches:

Informatiemarkt
Even shoppen bij de verschillende stands! Het Saxion Informatie Centrum staat er, International Office, InfoPoint Germany voor Duitse studenten, de Parttime School voor deeltijd en huisvestingsorganisaties. Dus stel je vragen over lestijden bij Saxion; de verplichte studiekeuzecheck en huisvesting. Wil je meer weten over studiekeuzecoaching, studeren met een functiebeperking, kom dan naar de stand van het StudieSuccesCentrum.

Zien we je snel? 
Vergeet je dan niet aan te melden! Let op: je hoeft alleen jezelf aan te melden, je ouders mogen gewoon mee komen ;)

 

Naar de open dag? Kom met de trein!