Wat is er allemaal te doen?

Tijdens Saxion Open maak je kennis met de hogeschool, proef je de sfeer en ontmoet je docenten en studenten. Iedereen is welkom!

Voorlichtingsactiviteiten per opleiding

De voorlichtingsactiviteiten kunnen qua opbouw verschillen: de ene keer luister je naar een student; de andere keer naar een duo-presentatie van docent én student of je wordt in een demo aan het werk gezet. Maar hoe dan ook: je hebt altijd genoeg ruimte om vragen te stellen, dus doe dat vooral. Check in het programmaboekje even op welke locatie de voorlichting van jouw keuze wordt gegeven! 

Oriëntatiemarkt
Zoek de studenten van deze markt op als je wilt uitzoeken welke branche je het meest aantrekt. Wat zijn verschillen, wat zijn overeenkomsten? De vier kleuren van de stand matchen met de verschillende branches:

Informatiemarkt
Even shoppen bij de verschillende stands! Het Saxion Informatie Centrum staat er, International Office, InfoPoint Germany voor Duitse studenten, de Parttime School voor deeltijd en huisvestingsorganisaties. Dus stel je vragen over lestijden bij Saxion; de verplichte studiekeuzecheck en huisvesting. Wil je meer weten over studiekeuzecoaching, studeren met een functiebeperking, kom dan naar de stand van het StudieSuccesCentrum.

De volgende open dagen zijn op...

Vrijdag 17 november     Enschede     13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 24 november     Deventer      13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 1 december       Apeldoorn    13.00 - 17.00 uur

En daarna?
Ben je nu nog niet toe aan het bezoeken van een open dag? Jammer! Maar hé, we gaan je natuurlijk niet dwingen... In 2018 zijn er ook nog voldoende mogelijkheden om een open dag te bezoeken.  

>> Overzicht open dagen 2018

 

 

Naar de open dag? Kom met de trein!