Wat is er allemaal te doen?

Tijdens de open dag maak je kennis met de hogeschool, proef je de sfeer en ontmoet je docenten en studenten. Iedereen is welkom!

Hoe ziet zo'n voorlichting er eigenlijk uit?
De voorlichtingsactiviteiten kunnen van elkaar verschillen: soms vertelt een student het verhaal, de andere keer is het een duo-presentatie van docent én student. Of je wordt in een demo aan het werk gezet. Daarnaast kun je vaak verschillende lokalen bezoeken om bijvoorbeeld lesmaterialen te bekijken of in gesprek te gaan met docenten en studenten. Hoe dan ook: je hebt altijd genoeg ruimte om vragen te stellen, dus doe dat vooral!

Welke voorlichtingen zijn er allemaal?
Alle voorlichtingspresentaties worden sowieso aangeboden op de locatie waar je de opleiding ook echt kunt studeren. Soms komt het voor dat een opleiding een voorlichtingspresentatie geeft op een locatie waar de opleiding NIET wordt aangeboden. Gewoon als extra service! Tijdens de open dag op 1 december in Apeldoorn wordt Integrale Veiligheidskunde als extra voorlichting aangeboden.

Oriëntatiemarkt
Zoek de studenten van deze markt op als je wilt uitzoeken welke branche je het meest aantrekt. Wat zijn verschillen, wat zijn overeenkomsten? De vier kleuren van de stand matchen met de verschillende branches:

Informatiemarkt
Even shoppen bij de verschillende stands! Het Saxion Informatie Centrum staat er, International Office, InfoPoint Germany voor Duitse studenten, de Parttime School voor deeltijd en huisvestingsorganisaties. Dus stel je vragen over lestijden bij Saxion; de verplichte studiekeuzecheck en huisvesting. Wil je meer weten over studiekeuzecoaching, studeren met een functiebeperking, kom dan naar de stand van het StudieSuccesCentrum.

De volgende open dagen zijn op:

Zaterdag 20 januari 2018 Apeldoorn 11.00 – 15.00 uur
Zaterdag 27 januari 2018 Deventer 11.00 – 15.00 uur
Zaterdag 3 februari 2018 Enschede 11.00 – 15.00 uur
     
Woensdag 14 maart 2018 Enschede 16.00 – 21.00 uur
Woensdag 21 maart 2018 Apeldoorn 16.00 – 20.00 uur
Woensdag 28 maart 2018 Deventer 16.00 – 21.00 uur

>> Meld je nu aan!

Programma

Download het programma voor meer informatie over de open dag: 

Naar de open dag? Kom met de trein!