Studentenstad Apeldoorn

Kies je voor de bacheloropleidingen Hotel Management of Security Management, dan zul je de meeste tijd doorbrengen in Apeldoorn. Wat vind jij de best passende omschrijving voor deze studentenstad? Is het een koninklijke stad vanwege Paleis Het Loo? Of is het een van de meest uitdagende plekken in Nederland voor sportievelingen? Apeldoorn is voor Saxionstudenten vooral een studentenstad, waar de terrassen lonken en er volop mogelijkheden zijn om je aan te sluiten bij diverse verenigingen.

De leukste evenementen

Jazz in the Woods en het Drakenbootfestival doen het altijd goed bij muziekliefhebbers. Ronkende motoren vind je tijdens het Harley & European Bike Festival en op Hemelvaartsdag kun je er terecht voor het Skandia Zeepkistenrace Festival. En wat dacht je van het Openlucht Filmfestival?

Cafés en meer

Het Caterplein is the place to be. Hier wordt volop gesocialized en genetwerkt. Lekker het terras op bij Het Stadscafé, even borrelen bij De Babbel of tot in de late uurtjes losgaan op de dansvloer van Café Jeroen. Voor de hongerige momenten kun je terecht bij Café Röntgen of ga voor een lekkere daghap langs bij ’t Nieuws van Apeldoorn.

De Apeldoornse student...

… houdt van gezellige en knusse cafés, is sportief en voeltzich thuis in de groene omgeving, vlakbij de Veluwe.

De toerist uithangen:

Op kamers?

Als je niet weet waar je moet beginnen als je op zoek wilt naar een kamer, kijk dan eens op de pagina Huisvesting op Saxion.nl           

Terrasjes Caterplein Apeldoorn
Omnisporthal Apeldoorn
Menigte bij popconcept