Locatie, route en parkeren

In Deventer vind je de hoofdlocatie aan de Handelskade 75, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Bezoekadres

Handelskade 75
7417 DH Deventer
088 - 019 8888

Route en parkeren

Wij adviseren je om met openbaar vervoer naar de hogeschool te komen, omdat het station dichtbij de hogeschool ligt en er beperkt parkeergelegenheid is.

Met het openbaar vervoer

Kies in het station de uitgang 'Centrum'. Houd bij het uitlopen van de hoofdingang helemaal links aan, langs de AH to Go naar buiten. Vervolg deze weg achter het gebouw 'de Leeuwenbrug', hier is een wandelpad langs het spoor. Volg het pad tot de hoofdingang van Saxion, die aan de achterzijde van het gebouw ligt.

De loopafstand naar Saxion is acht tot tien minuten. Bekijk de looproute.

Met de bus naar Saxion? Plan je busreis naar bushalte 'Saxion Hogeschool Deventer'.

Met de auto naar de parkeerterreinen van Saxion P1 en P2

Let op: stel je navigatie voor P1 en P2 in op Berkelweg Deventer. Er zijn beperkte parkeermogelijkheden. Als het Saxion parkeerterrein vol is kun je betaald parkeren bij P+R Handelskade van Q-park. Op de Handelskade staat P + R aangegeven op de bewegwijzering. Sla daar de weg tussen de gebouwen van Tauw en Saxion in.

Vanaf de A1
Sla af bij afslag 23 (Deventer-Zutphen). Vervolgens ga je bij de verkeerslichten rechtsaf richting Deventer. Volg nu de borden 'Centrum'. Na de S-bocht (langs het binnenhavengebied) ga je bij de verkeerslichten rechtdoor. Aan het einde van deze weg (Mr. H.F. de Boerlaan) ga je bij de verkeerslichten (op de T-splitsing) rechtsaf. Vervolgens neem je de eerste afslag links bij de verkeerslichten, de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion

Vanaf Olst/Zwolle (N337)
Volg bij binnenkomst in Deventer de N337 (bij de rotonde linksaf 'andere richtingen' aanhouden).Vervolg de weg bij de volgende rotonde rechtdoor. Bij het kruispunt N348 rijd je rechtdoor tot aan de kruising Amstellaan/Snipperlingsdijk. Sla rechtsaf, de Snipperlingsdijk op. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.   

Vanaf Colmschate/Holten (N344)
Als je vanaf Colmschate/Holten (N344) komt, volg dan in Deventer de borden centrum/Twello. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.

Saxion Deventer

Leslocatie Handelskade 75, Deventer, Google maps: