Saxion Afstudeerprijs 2015 -2016 gewonnen door Sarah Kerklaan

Op 30 augustus zijn traditiegetrouw de Saxion afstudeerprijzen uitgereikt tijdens de opening van het hogeschooljaar 2016 - 2017 in Deventer. In totaal werden 21 afstudeerwerkstukken aan de interne- en externe jury voorgelegd. Fysioptherapie-studente Sarah Kerklaan won de eerste prijs en € 1.500.

De tweede prijs werd gewonnen door Ruben Tempel, student Commerciële Economie, die daarmee een cheque van € 1.000 ontving.

De derde prijs was voor Maria Sarkis Azkanaz van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Zij ontving € 700.

>> Lees het persbericht

Sarah Kerklaan wint de Afstudeerprijs 2015 - 2016

 
Achtergrondinfo over de Saxion Afstudeerprijs

Net als voorgaande jaren wordt ook in 2016 de Saxion Afstudeerprijs georganiseerd. Studenten met de drie beste afstudeerwerken van Saxion worden in het zonnetje gezet. Saxion wil studenten hiermee aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen.

Hoe werkt het?
Iedere academie draagt de twee beste afstudeerwerken voor. Een Saxionjury doet daarna de voorselectie en kiest maximaal acht afstudeerwerken uit. Een externe jury, met vertegenwoordigers uit de sectoren waarvoor Saxion opleidt, nodigt de acht kandidaten uit voor een gesprek en maakt daarna haar keuze wie de drie prijswinnaars worden. Tijdens de opening van het hogeschooljaar vindt de uitreiking plaats.

De winnaars maken kans op een geldbedrag ter waarde van € 1.500, € 1.000 of € 700.

Bekijk ook: