Open Huis Apeldoorn - zaterdag 12 november 

Op zaterdag 12 november 2016 organiseert Saxion een open huis in Apeldoorn. Je bent van harte welkom om tussen 10.00 uur en 12.00 uur een kijkje te komen nemen in het nieuwe onderkomen van de opleidingen Security Management en Hotel Management. Naast diverse workshops, zoals een koffieproeverij of een workshop Security Management, kun je met een gids het gebouw verkennen.

Aanmelden voor het open huis is niet nodig. Iedereen is welkom, dus nodig ook vooral je vrienden en familie uit. Blijf op de hoogte via het Facebook-event.
Vanaf 13.00 uur vindt Saxion Open plaats voor aankomende studenten.

We adviseren je om met de trein of bus te komen; Saxion Apeldoorn ligt op enkele minuten wandelen van het station. Adres en routebeschrijving.

We hopen je zaterdag 12 november te zien aan de Spoorstraat 29 in Apeldoorn!

Team Open Huis

Officiële opening - donderdag 27 oktober 2016

Studenten en medewerkers van Saxion hebben begin van dit studiejaar de nieuwe Saxionlocatie aan de Spoorstraat 29 in Apeldoorn ingewijd. Op donderdag 27 oktober was het tijd voor de officiële opening van de locatie. In het nieuwe gebouw studeren circa 1.000 studenten Security Management en Hotel Management. Het pand, op steenworp afstand van het station, is een combinatie van de voormalige Nettenfabriek en nieuwbouw.

De officiële openingshandeling werd verricht door Johan Kruithof, wethouder van Onderwijs van de gemeente Apeldoorn. Daarnaast namen twee sprekers ons mee in de wereld van hospitality en security: Arjan Kers, General Manager van TUI Nederland en Stoffel Heijsman, Politiechef Oost-Nederland.

Vervolgens kon iedereen het gebouw verkennen en er waren diverse showcases

 

Links