Opening Hogeschooljaar 2014 - 2015 over diversiteit

Dinsdag 2 september 2014 werd de Opening van het Hogeschooljaar 2014 - 2015 gehouden. Vanwege het grote aantal aanmeldingen werd uitgeweken naar de Deventer Schouwburg. Een kleine 400 relaties, studenten en medewerkers zagen een gevarieerd programma rondom het thema 'diversiteit'. 

>> Bekijk de storify Opening Hogeschooljaar
 
Wim Boomkamp, voorzitter van College van Bestuur, verzorgde de inleiding. Ank Bijleveld, Commissaris van de Koning Overijssel, hield de openingsrede. Vervolgens nam actrice en presentatrice Victoria Koblenko het woord en leidde het debat met panel en publiek. In het panel zaten Ank Bijleveld, Fardau Wagenaar (sportjournalist), Martine Vonk (lector) en Jolanda Holwerda (hoofdredacteur). Het thema was: vrouwen in topfuncties. 

Zandkunstenaar Gert van der Vijver verzorgde het intermezzo en singer-songwriter Brenda Bee luisterde ontvangst en borrel op.  Deze middag werd ook de winnaar van de Saxion Afstudeerprijs voor de beste en meest veelbelovende afstudeerscriptie bekend gemaakt: Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek-studente Manon Bouwmeester. 

Bekijk hier de foto's van de Opening van het Hogeschooljaar 
(of kijk op
Flickr

 

Bekijk hier de foto's van de Saxion Afstudeerprijs 2014 
(of kijk op
Flickr)

 

 


Zandkunstenaar Gert van der Vijver
Ank Bijleveld
Afbeelding van lector Martine Vonk
Fardau Wagenaar