Persberichten

Introductie Saxionstudenten Deventer

28.08.2017

De Saxionstudenten in Deventer starten met hun “HOI”, de hogeschool introductie, op woensdag 30 augustus.

Introductie Saxionstudenten Deventer

Vanaf 11.00 uur vinden activiteiten plaats in de centrale hal van Saxion en is er een lunch op het Boreelplein. Daarna gaan de studenten naar de binnenstad, waar sportieve uitdagingen wachten en de Lebuïnustoren beklommen kan worden. Meedoen aan karaoke, lasergamen of een bioscoopje pakken kan ook.

Om 17.00 uur komt iedereen terug op het plein bij het Saxiongebouw aan de Handelskade voor het welkomstwoord van burgemeester Andries Heidema, barbecue en dj’s.

Na de vermoeiende vorige avond begint het programma op donderdag pas met de lunch, een wipe outbaan en sport en spel op de Brink. Na de pizza’s is er van 19.30 uur een optreden van Chef’Special op het Grote Kerkhof. Alle Deventenaren zijn daarbij welkom.

Studenten, die in de stad willen overnachten en geen eigen kamer hebben, verblijven op Stadscamping De Worp.

Naar verwachting zullen er 750 studenten deelnemen aan deze introductie. Op maandag 4 september wordt het serieus, want dan starten de colleges van het nieuwe studiejaar.