Persberichten

Introductie Saxionstudenten Enschede

28.08.2017

Nieuwe Saxionstudenten maken woensdag 30 en donderdag 31 augustus tijdens de hogeschoolintroductie “HOI” kennis met hun hogeschool en de stad Enschede.

Introductie Saxionstudenten Enschede

Woensdag start het programma met diverse ochtendactiviteiten, gevolgd door een lunch op het Saxionplein aan de M.H. Tromplaan. ‘s Middags gaan de studenten naar het Volkspark voor het Saxion Summer Festival. Hierbij zijn ook de inwoners van Enschede van harte welkom.
Na een buffet volgt het traditionele Introductieconcert op de Oude Markt met DJ’s Faste en Avi on Fire, de band Hottub Heroes en artiesten Ali B en Brace.

Op donderdag begint de dag met het “vroege vogelprogramma”, gevolgd door een lunch2go. ’s Middags vinden er activiteiten op diverse locaties in de stad plaats. Aansluitend is er een mega barbecue op het Saxion plein. Het grote eindfeest vindt plaats in De Jaargetijden in het Volkspark.

Uiteraard worden beide dagen afgesloten met diverse afterparties bij de sociëteiten De Generaal, Tabula Rasa en bij Aspen Valley.

Naar verwachting nemen er 1.500 eerstejaarsstudenten deel aan deze introductie. De nieuwe studenten hebben daarna het weekend om bij te komen van alle inspanningen, want op maandag 4 september beginnen de eerste colleges.