Routebeschrijving en openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer

Wij adviseren je om met openbaar vervoer te komen, omdat het station dichtbij de hogeschool ligt en er beperkt parkeergelegenheid is.

Vanaf het NS-Station te voet naar Saxion

Met de auto naar het parkeerterrein van Saxion                            

Let op: 

  • Er zijn beperkte parkeermogelijkheden op de terreinen van Saxion. Ga daarom eerst naar parkeren voor informatie en betaalde alternatieven.
  • Is er een parkeerplaats voor je gereserveerd? Dan krijg je informatie over de route van de persoon die jou ontvangt.

Vanaf de A1/A35
A1 richting Enschede aanhouden (gaat over in de A35)
Afslag Enschede-West (afslag 26), rechtsaf over viaduct
Weg vervolgen (bij 1e verkeerslicht rechtdoor)
Deze weg eindigt op de Volksparksingel (dit is de Ring/2e verkeerslicht), waar je linksaf gaat. Op de Ring van Enschede volg je de borden 'Saxion', vervolgens draai je vanaf de Parkweg (parallel aan het spoor) de bezoekersparkeerplaats op. De toegangsweg is aangegeven op de informatiezuil. Je kunt vervolgens parkeren in de bezoekersvakken (als je vooraf bent aangemeld door de contactpersoon die jou ontvangt!). De ingang van de hoofdlocatie Wierenga ligt aangrenzend aan de parkeerplaats.

Vanaf Hengelo/Haaksbergen/Oldenzaal
Borden naar de Ring volgen. Op de Ring van Enschede volg je de borden 'Saxion', vervolgens draai je vanaf de Parkweg (parallel aan het spoor) de bezoekersparkeerplaats op. De toegangsweg is aangegeven op de informatiezuil. Je kunt vervolgens parkeren in de bezoekersvakken (als je vooraf bent aangemeld door de contactpersoon die jou ontvangt!). De ingang van de hoofdlocatie Wierenga ligt aangrenzend aan de parkeerplaats.

Leslocatie Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28 in Enschede - Google Maps:

Leslocatie Epy Drost, Van Galenstraat 19, Enschede - Google Maps:

Leslocatie Edith Stein, Van Galenstraat 20, Enschede - Google Maps