Deeltijd Hbo Bachelor

Je hebt een onderwijsbevoegdheid en je wilt docent Engels in het voortgezet onderwijs worden? De tweedegraadslerarenopleiding Engels biedt je die mogelijkheid.

Wat kun je straks?

  • Ruime lesbevoegdheid in het tweedegraads domein
  • Je bent breed inzetbaar
  • Ruime beheersing Engelse taal
  • Je bent deskundig

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!

Tijdens je studie

Enkele modules die worden aangeboden zijn onder andere Literature of Great Britain, Grammar & Syntax, Teaching Grammar & Vocabulary, Lesson Design and ICT et cetera.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze opleiding dien je in het bezit te zijn van een lesbevoegdheid.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De opleiding is een geaccrediteerde bacheloropleiding die door Saxion Next wordt aangeboden. Het collegegeld is hoger dan het wettelijk collegegeld.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Het voortgezet onderwijs heeft behoefte aan breed inzetbare docenten. Tweedegraadsbevoegde docenten met een paboachtergrond kunnen heel goed in deze behoefte voorzien. 

Docenten met een tweedegraadsbevoegdheid kunnen om verschillende redenen behoefte hebben aan een extra bevoegdheid. Op deze manier zijn zij breder inzetbaar en interessant voor het voortgezet onderwijs. 


NIEUW Bevoegdheid Groepsleerkracht Onderbouw vmbo basis/kader

Heb je een pabodiploma en geef je daarmee onbevoegd les in het v(s)o aan onderbouw basis/kader? Dan kun je nu in zes maanden een vernieuwde bevoegdheid halen tot Groepsleerkracht vmbo Onderbouw basis/kader, voor de vakken rekenen/wiskunde, Nederlands en een gekozen profiel (Engels, M&M of M&N). Meer informatie