Saxion Parttime School

Een druk privéleven combineren met je werk. En je carrière vervolgens ook nog een boost geven. Dat is een hele uitdaging. Gelukkig is bijblijven en jezelf verder ontwikkelen voor veel professionals al heel normaal en soms zelfs noodzakelijk. Leven lang leren, zo luidt het motto. Werken aan je competenties, je vaardigheden en je persoonlijke ontwikkeling is een mooie uitdaging. Wij weten hoe je dat succesvol aanpakt, want als één van de grootste kennisinstellingen van Oost-Nederland zijn we zeer ervaren in gecertificeerd hbo-onderwijs. 

Meer info op Saxion.nl/parttimeschool en bekijk het opleidingsaanbod als je een deeltijdbachelor, -master, post-hbo of cursus zoekt!

Ons deeltijdaanbod

Een uitgebreid aanbod van hbo-deeltijdopleidingen, van cursussen en (losse) modulen tot complete hbo-studies. Daarvoor kun je bij ons terecht. Ons onderwijs is flexibel, blended (mix van online- en groepslessen) en heeft jouw werk als uitgangspunt. Jouw vraagstukken staan centraal, zodat je opgedane kennis en skills meteen in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen. Met medestudenten wissel je ervaringen uit. Onze docenten komen uit de praktijk en weten hoe ze weten hoe ze theorie, praktijk en innovatieve ontwikkelingen met elkaar kunnen verbinden. Tijdens je opleiding zorgen we voor persoonlijke studiebegeleiding met jouw eigen studiecoach. Hij of zij denkt met je mee over de keuzes in je studieprogramma en studietempo en bespreekt met jou je studieresultaten, persoonlijke doelen en loopbaanontwikkeling. Zet die belangrijke volgende stap in jouw carrière en bekijk ons aanbod deeltijdopleidingen.

Weten welke studie bij jou past en hoe je zaken aanpakt?

Meld je aan voor een Studieadvies op maat! In dit persoonlijk gesprek kijken we samen welke studie het beste bij jou past en hoe je je studie het beste kunt invullen. Je kunt vragen stellen over bijvoorbeeld de inhoud, toelatingseisen of loopbaanmogelijkheden. Of over hoe je je studie combineert met privé en/of werk. Het gesprek helpt je ook wanneer je nog twijfelt tussen opleidingen of wanneer je advies nodig hebt over hoe je een goede praktijkomgeving vindt. Je kunt je online aanmelden waarna je wordt gebeld of gemaild voor een geschikte datum. Samen zorgen we voor de juiste studiekeuze! Ga naar Studieadvies op maat.

Kortere studieroute door uniek valideringstraject

De Saxion Parttime School heeft als eerste hogeschool in Nederland een valideringstraject ontwikkeld, waarmee we letterlijk kunnen waarderen wat je al kunt. Wij zien jouw werk- en leerervaring als waardevolle kennis. Daarom hebben we een valideringstraject ontwikkeld, waarmee je deze ervaringen kunt ‘verzilveren’. Dit kan leiden tot een kortere studieroute.
Op dit moment geldt het valideringstraject alleen nog voor zorginstromers, maar het is de bedoeling dit uit te breiden naar de andere sectoren (economie en techniek).

Lees meer over het valideringstraject van de Saxion Parttime School >>

Voor werkgevers

Jouw bedrijf of afdeling doet het goed, maar je weet dat er méér mogelijk is. Dat medewerkers veel meer in zich hebben. Met een boost van hun kennis en vaardigheden zorg je voor ontwikkeling en groei van je organisatie. Dit kan heel snel, met (een mix van) modulen en/of cursussen. En ook meer duurzaam, met een 2- of 4-jarige opleiding en/of maatwerktrajecten. Investeer in je bedrijf, investeer in je mensen. Want goede mensen maken goede bedrijven!

Weten hoe je meer uit jouw mensen en jouw organisatie haalt? Ga naar Charge your business.

Lees meer op de site van de Parttime School