Advies en maatwerk

Saxion vindt het belangrijk om een duurzame relatie aan te gaan met samenwerkingspartijen. Flexibiliteit, maatwerk en persoonlijk contact zijn daarbij kernbegrippen. Wij denken met u mee over hoe u de ontwikkeling van uw organisatie het beste vorm kunt geven. Dat doen wij door onze expertise in te zetten en producten op maat aan te bieden.

Living Technology

Technologie speelt een belangrijkere rol in onze maatschappij. Door multidisciplinaire samenwerking tussen niet techneuten en techneuten ontstaan innovatieve toepassingen die ons leven makkelijker en prettiger maken. Living Technology noemen wij dat. De komende jaren zullen studenten in alle opleidingen kennis maken met innovatieve technologie├źn, waarbij multidisciplinair samenwerken en toepassingsgericht onderzoek voorop staan. Zo hoopt Saxion uw organisatie nog beter te kunnen helpen om succesvol te innoveren.

Lees meer over Living Technology

Maatwerktrajecten

Op uw verzoek ontwikkelen wij een implementatietraject of scholingstraject, geheel ingericht naar uw wensen. Een voorbeeld van een maatwerktraject is het uitvoeren (markt)onderzoek door Saxion Market Research (SRM)

Heeft u vragen over maatwerktrajecten, neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum via telefoonnummer 088 - 019 3700 of per e-mail info@saxion.nl.