Fast Forward trainees

Een traineeship bij Fast Forward geeft young professionals de kans zich te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Het doel van Fast Forward is om hoger opgeleiden voor de regio Oost-Nederland te behouden. 

Fast Forward koppelt bedrijven en organisaties in Oost-Nederland aan talentvolle hbo- en wo-afgestudeerden. Zij krijgen de mogelijkheid om in een periode van twee jaar intensief kennis te maken met drie uitdagende opdrachten bij verschillende bedrijven en organisaties in Oost-Nederland. Aanvullend volgen zij een ontwikkelprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, waarvoor ze wekelijks deelnemen aan masterclasses.

Talentvolle trainees

Fast Forward wil jonge talentvolle trainees helpen zich maximaal te ontwikkelen. Door hen een omgeving te bieden waarin ze worden uitgedaagd zich te ontwikkelen tot professionals die van toegevoegde waarde zijn voor de bedrijven in het Saxion werkgebied. De doelstelling is dat deze young professionals in de Saxion regio werkzaam blijven. Dat haalt Fast Forward ruimschoots, want ruim 90% van deze young professionals blijft in onze regio werkzaam.

Traineeship Enschede en Deventer

Het Fast Forward programma is in 2000 gestart in Enschede en is sindsdien flink in populariteit toegenomen. Het aantal aanvragen van bedrijven en organisaties en de interesse van afgestudeerden blijft groeien. Vanaf september 2017 biedt Fast Forward het traineeship ook aan in Deventer. Jaarlijks stromen er zo’n twintig nieuwe trainees in.

Meer informatie over Fast Forward.

Studenten met laptop en in overleg, voor gele muur