Randstad Student Recruitment

Het vinden van goed opgeleid personeel is een intensieve zoektocht. Saxion wil zorgdragen voor het plaatsen van hoog opgeleide studenten. Daarom is er Randstadstudent. Zij plaatsen de juiste studenten, tijdens hun studie of na hun afstuderen, in uw organisatie. Randstad Student biedt u de volgende mogelijkheden:

Studenten voor bijbanen

Randstad Student biedt studenten aan, die op elk moment van de dag bij uw organisatie ingezet kunnen worden. Studenten zijn flexibel, slim, betrokken, verantwoordelijk en voordelig. Jonge, talentvolle mensen maken kennis met uw organisatie en zijn wellicht uw toekomstige salesmanager, HR-manager of logistiek manager.

Studenten voor vaste banen

Talentvolle afgestudeerde hbo’ers zijn gewild op de arbeidsmarkt. Randstad helpt u bij het vinden van passende afgestudeerden. Ook als u op zoekt bent naar hbo’ers met een aantal jaren werkervaring kunt u contact opnemen. Doordat Randstad de afgestudeerden volgt, weten zij exact welke werkervaring ze hebben opgedaan. U bent altijd verzekerd van een goede match.

Bereikbaarheid

Uw vacatures zijn 24/7 op de website van Randstad te bekijken en via de site www.randstadstudent.nl  kunnen studenten rechtstreeks solliciteren. Op deze site kunt u  eenvoudig en vrijblijvend uw vacatures doorgeven aan Randstad. Wij zoeken op basis van uw verzoek direct naar passende kandidaten en bellen u gegarandeerd binnen 24 uur terug. U kunt ons ook bellen op 0800-72637823.