Solliciteren

Voor Cross Border Talent zoeken we studenten die internationaal georiƫnteerd zijn en grote belangstelling hebben voor internationale vraagstukken van Duitse ondernemingen, met name voor de Nederlandse markt.
Voor een succesvolle sollicitatie kijken we naar je persoonlijkheid, je studieverloop en is kennis en ervaring op het gebied van marketing, sales, export en innovatie van doorslaggevend belang. 

Herken jij jezelf in deze profielschets en mag je binnenkort beginnen met afstuderen, dan is Cross Border Talent een kans voor je!

Om op de hoogte te stellen van je interesse kun je ons bellen of stuur je ons een mail, de contactpersonen hiervoor vindt je bij 'Contact'

Voor de sollicitatieprocedure vragen we je een pasfoto, C.V., cijferlijst en motivatiebrief aan te leveren. Op basis van deze input nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit sollicitatiegesprek kijken we vooral naar je persoonlijke eigenschappen als persoonlijkheid, motivatie, ambitie en toekomstbeeld om te kijken of we je daadwerkelijk toelaten tot het Cross Border Talent Programme. 

Andersom kunnen we je in dit gesprek ook verder toelichten hoe het programma in elkaar zit en inspelen op je verwachtingen. 
Als je vervolgens daadwerkelijk toegelaten bent en we met elkaar aan de slag gaan, zullen we op zoek gaan naar een match voor jou met een bedrijf en opdracht.