Creativity in Finance & Management

Studenten leren met behulp van de nieuwste inzichten op het gebied van economie, psychologie, technologie en ethiek het functioneren van organisaties en hun omgeving beter te begrijpen en te verbeteren. Ze leren om met een frisse en kritische blik naar zichzelf en naar organisaties en bedrijfsomgevingen te kijken en gaan op een vernieuwende, out-of the-box-manier met elkaar aan de slag.

Stefan Karg, student Creativity in Finance & Management:
"Ik ben met het Honours Programma Creativity in Finance & Management in aanraking gekomen in mijn eerste jaar. Aan het begin van het eerste schooljaar op Saxion had ik nooit gedacht dat ik een Honours Programma zou gaan volgen. Het begon voor mij halverwege het eerste schooljaar. Ik kwam in aanraking met mensen die deelnamen aan het Honours Programma. Hun ervaringen, verhalen en vragen hebben ervoor gezorgd dat ik aangestoken werd met een bepaald enthousiasme en een enorme nieuwsgierigheid naar wat er allemaal mogelijk was. 

Wie ben jij echt? Wat is het meest bijzondere dat je de afgelopen tijd hebt gedaan? Waarom doe je de dingen die je doet? Deze vragen hebben mij zo aan het denken gezet dat ik een ontdekkingsreis bent gestart naar wie ik ben en wat mij voldoening geeft in het leven. Goede gesprekken, bijzondere reizen, verhalen die inspireren zijn prachtige dingen die ik heb ervaren en mijn ontwikkeling een gigantische boost hebben gegeven.

Het Honours Programma Creativity in Finance & Management brengt diverse disciplines bij elkaar. Een accountant en een HRM’er die bijeen gebracht worden kan zorgen voor enige wrijving. Door dit tijdens je studie al te ervaren en te leren hoe je hiermee om kan gaan is van onschatbare waarde als je later in het werkveld terecht komt."

Voertaal programma: Nederlands
Toelaatbaarheid programma: toegankelijk voor alle eerstejaarsstudentenContactpersoon
Hans Leijenaar, email h.j.leijenaar@saxion.nl