Bouwtechnische Bedrijfskunde (deeltijd)

Boekenlijst

Voor een overzicht van de studieboeken die nodig zijn voor aankomend studiejaar kijk je op Studystore.nl. Medio juli zijn de boekenlijsten beschikbaar. Op Studystore.nl kun je jouw studieboeken ook direct bestellen. Verzending is gratis!

Lesrooster en klassenindeling

Het lesrooster en de klassenindeling is vanaf eind augustus 2017 te vinden op MijnSaxion (de portal van Saxion, inloggen vereist).

Wil je eind augustus inloggen volg dan onderstaand stappenplan:

Ga naar MijnSaxion.nl en stel (indien dat gevraagd wordt) eenmalig je gebruikersprofiel in: dat is je academie (BBT), je opleiding (Bouwtechnische Bedrijfskunde) en je leslocatie (Enschede). Volg de instructies op het scherm. Voor het inloggen in MijnSaxion heb je de accountgegevens nodig die je van ons thuis gestuurd krijgt/hebt gekregen.

Na het inloggen kies je het tabblad "Mijn Studie" en dan "Lessen". Daarna open je het PDF-bestand onder het kopje "Roosterinformatie". In het PDF-bestand "Groepsindeling" van je opleiding zoek je jouw naam en zie je in welke klas je bent ingedeeld, bijvoorbeeld EBT1D (= Enschede, Bouwtechnische Bedrijfskunde, jaar 1, Deeltijd).

Op dezelfde pagina "Lessen" van MijnSaxion vul je onder het kopje "Rooster" bij "Klas" deze klascode in. Vervolgens klik je op "Zoeken" en zie jij je lesrooster. Dat lesrooster is de eerste twee weken nog VOORLOPIG, er kunnen dan nog wijzigingen plaatsvinden. Als alternatief kun je ook naar roosters.saxion.nl gaan om de roosters op te vragen.

Opleidingsintroductie (start van je studie)

Op donderdag 31 augustus 2017 start om 18:00 de introductie (locatie volgt). Voor een goede start van je studie is het van belang dat je hierbij aanwezig bent.

Programma* donderdag 31 augustus

17:45-18:00 uur: Inloop
18:00-18:20 uur: Welkomstwoord
18:20-19:00 uur: Organisatie en faciliteiten
19:00-20:00 uur: Workshop
20:00-20:15 uur: Rondleiding
20:15-21:00 uur: Borrel

* Het programma is onder voorbehoud. 

Start lessen

De lessen starten maandag 4 september 2017 volgens het rooster (vanaf 14:00 uur).

Je dient je in Studielink aan te melden voor de studierichting Bouwtechnische Bedrijfskunde (stamopleiding Bouwkunde).

Voordat je kunt beginnen aan de deeltijdopleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde, voer je een (oriënterend) gesprek met een docent van de opleiding. Daarbij wordt gesproken over je vooropleidingen, werkervaring en motivatie voor de opleiding.  
Daarnaast wordt een zogenoemde werkplekscan uitgevoerd. De werkplekscan geeft inzicht in de mogelijkheden die je werkgever je biedt om je te kunnen ontwikkelen zoals voor de deeltijdopleiding vereist is. Het resultaat van de scan is een uitspraak over het wel of niet voldoen van de werkplek.

Indien je je uiterlijk op 1 mei via Studielink hebt aangemeld, heb je formeel recht op een studiekeuzecheck. Deze studiekeuzecheck bestaat bij Saxion uit een intakeactiviteit gevolgd door een studiekeuzeadvies. Aangezien je als onderdeel van je aanmeldproces al een gesprek voert met een docent van de opleiding en er een werkplekscan wordt uitgevoerd, is een studiekeuzecheck voor deze deeltijdopleiding niet verplicht. Indien je gebruik wilt maken van je recht en wel aan een studiekeuzecheck wil deelnemen, kan je een verzoek richten aan intake.bbt@saxion.nl onder vermelding van “Aanvraag studiekeuze-advies deeltijd”. De opleiding neemt vervolgens contact met je op. Na inschrijving word je altijd uitgenodigd voor een studieadviesgesprek op maat.

Bouwtechnische Bedrijfskunde is een studierichting onder de opleiding Bouwkunde. Om te kunnen beginnen met de studierichting Bouwtechnische Bedrijfskunde, moet je voldoen aan de toelatingseisen van de opleiding Bouwkunde. Kijk op saxion.nl/deeltijd welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot de studierichting.

Contactgegevens

Heb je dringende vragen? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen (FAQ) op deze pagina! Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met:

School of Business, Building & Technology
E-mail: info.bbt@saxion.nl 
Telefoon Enschede: 088-0191603
Telefoon Deventer: 088-0193062
Niet (of beperkt telefonisch) bereikbaar van 17 juli t/m 24 augustus.

Downloads