Startersinfo voltijd

HBO-ICT (Deventer)

Welkom bij de opleiding HBO-ICT van Academie Creatieve Technologie, locatie Deventer.

Lesrooster en klassenindeling

Het lesrooster en de klassenindeling is vanaf eind augustus 2017 te vinden op MijnSaxion.nl (de portal van Saxion). Tijdens de opleidingsintroductie op 28 en 29 augustus ontvang je meer informatie over je klas en de lesroosters. 

LET OP: neem maandag 28 augustus ook de inloggegevens voor je MijnSaxion account mee die je na aanmelding thuis hebt ontvangen (of nog ontvangt). 

Boekenlijst

Om goed voorbereid te kunnen starten met je opleiding is het belangrijk dat je de studieboeken op tijd bestelt. Dit kan via Studystore.nl. Verzending is gratis! Let op: bestel eerst alleen de boeken voor kwartiel 1 (in verband met de keuze die je tijdens het eerste kwartiel maakt voor de vakken die je in kwartiel 2 wilt volgen). De boeken voor kwartiel 2 kun je later bestellen, zodra je die keuze hebt gemaakt.

Introductiedagen

Op maandag 28 en dinsdag 29 augustus zijn de introductiedagen van je opleiding binnen de academie. Deze 2 dagen zijn erg belangrijk voor de start van je studie en het is dan ook verplicht hierbij aanwezig te zijn. Je krijgt praktische informatie over je opleiding en maakt kennis met je studieloopbaanbegeleider, de academie en je klasgenoten. Het programma van de introductie volgt als download op deze pagina.

Saxion Survivalgids

In de online Survivalgids vind je alle informatie om het eerste jaar te overleven: info over Saxion in het algemeen, verhalen van studenten en specifieke informatie over je opleiding en nog veel meer!

Voor je van start gaat...

De info in de Survivalgids is gekoppeld aan MijnSaxion; de portal tot alle systemen en info rondom je studie. MijnSaxion is je gehele studie van groot belang, dus stel je profiel goed in. Deze instructievideo laat zien hoe je dat doet.

Opleidingsintroductie - maandag 28 en dinsdag 29 augustus

Allereerst willen we je uitnodigen voor de introductiedagen op maandag 28 en dinsdag 29 augustus van de opleiding HBO-ICT. Het is belangrijk dat je hierbij aanwezig bent voor de start van je studie. 

>> Check hier het programma van de opleidingsintroductie

LET OP: neem maandag 28 augustus ook de inloggegevens voor je MijnSaxion account mee die je na aanmelding thuis hebt ontvangen (of nog ontvangt).

Saxionbrede introductie: HOI - woensdag 30 augustus tot vrijdag 1 september

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet! Tijdens het gevarieerde programma op woensdag 30 en donderdag 31 augustus ga je met een groep van 10-15 eerstejaarsstudenten het studentenleven ontdekken. Ouderejaarsstudenten nemen jou en je groep op sleeptouw. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk.

>> Check hier alle informatie over de Saxionbrede introductie: de HOI

Heb je nog geen intakegesprek gehad voor de start van de zomervakantie, houd er dan rekening mee dat je in de week van de introductie jouw gesprek nog krijgt. Geef op de eerste dag van de introductie aan dat je nog een gesprek moet hebben en de desbetreffende docent zal dit dan verder met je regelen. Zorg ervoor dat je het online assessment voor die tijd gemaakt hebt.

Let op: heb je je na 1 mei voor het eerst aangemeld en ontvang je een negatief advies, dan kun je niet starten met de opleiding.

Voor meer informatie en vragen over de studiekeuzecheck: skc.act@saxion.nl.

Contactinformatie tijdens de vakantie

  • Academie Creatieve Technologie, Academiebureau: 06-10367106 / 06-10870739
    Ons Academiebureau is gesloten van 31 juli t/m 18 augustus, maar wel telefonisch bereikbaar
  • Heb je vragen over je inschrijving, collegegeld etc., stuur dan een e-mail aan: studentenbalie@saxion.nl
  • Heb je nog vragen over je opleiding, stuur dan een e-mail aan: academiebureau.act@saxion.nl