Startersinfo voltijd

BK5, Commercieel-Technische Bedrijfskunde

Boekenlijst

Op Studystore.nl kun je jouw studieboeken ook direct bestellen. Verzending is gratis!

Lesrooster en klassenindeling

Het lesrooster en de klassenindeling is vanaf eind augustus 2017 te vinden op MijnSaxion (de portal van Saxion).

Wil je eind augustus inloggen volg dan onderstaand stappenplan:

Ga naar MijnSaxion.nl of klik op bovenstaande link en stel (indien dat gevraagd wordt) eenmalig je gebruikersprofiel in: dat is je academie (BBT), je opleiding (BK5, Commercieel Technische Bedrijfskunde) en je leslocatie (Enschede). Volg de instructies op het scherm.

Voor het inloggen in MijnSaxion heb je de accountgegevens nodig die je van ons thuis gestuurd krijgt/hebt gekregen. Na het inloggen kies je het tabblad "Mijn Studie" en dan "Lessen". Daarna open je het PDF-bestand onder het kopje "Roosterinformatie". In het PDF-bestand "Groepsindeling" van je opleiding zoek je jouw naam en zie je in welke klas je bent ingedeeld, bijvoorbeeld ETB5VA (= Enschede, BK5 (Commercieel Technische Bedrijfskunde), Voltijd, klas A). 

Op dezelfde pagina "Lessen" van MijnSaxion vul je onder het kopje "Rooster" bij "Klas" deze klascode in. Vervolgens klik je op "Zoeken" en zie jij je lesrooster. Dat lesrooster is de eerste twee weken nog VOORLOPIG, er kunnen dan nog wijzigingen plaatsvinden. Als alternatief kun je ook naar roosters.saxion.nl gaan om de roosters op te vragen.

Opleidingsintroductie (start van je studie) - woensdag 30 augustus

De eerste BK5-bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 augustus 2017 van 13:00-17:00 uur in lokaal E1.20. Tijdens deze bijeenkomst worden de lesroosters toegelicht, krijg je aanvullende informatie over de inhoud van de opleiding, worden de verschillende commissies ingedeeld en ga je meteen al met jouw eigen commissie aan de slag. We sluiten deze eerste dag af met een borrel!

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de opleidingsintroductie, laat dat dan s.v.p. van tevoren telefonisch of per mail weten aan Anneke Jacquemijns, Coördinator Commercieel-Technische Bedrijfskunde, via telefoonnummer 06-12485695 of j.m.jacquemijns@saxion.nl.

Het jaarrooster, programma en aandachtspunten voor aanvang van de opleiding vind je als download op deze pagina.

Start lessen - maandag 4 september

Het onderwijsprogramma start maandag 4 september 2017 volgens het rooster. 

Om toegelaten te worden tot de opleiding moet je een technische opleiding op hbo-niveau hebben afgesloten met een getuigschrift. Daarnaast word je, na het schrijven van een motivatiebrief en het invullen van een intakehandleiding (waarin jij je reeds behaalde competenties moet aangeven), uitgenodigd voor een intakegesprek.

Voor meer informatie kun je mailen naar Anneke Jacquemijns - Coördinator BK5 (j.m.jacquemijns@saxion.nl).

Contactgegevens

Heb je dringende vragen? Kijk dan eerst even bij de veel gestelde vragen (FAQ, volgt nog) aan de rechterzijde van deze pagina. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met:

School of Business, Building & Technology

E-mail: info.bbt@saxion.nl 
Telefoon Enschede: 088 019 1603
Telefoon Deventer: 088 019 3062
Niet (of beperkt telefonisch) bereikbaar van 17 juli t/m 21 augustus 2017.