Startersinfo voltijd

Toegepaste Psychologie

Boekenlijst

Voor een overzicht van de studieboeken die nodig zijn voor aankomend studiejaar kijk je op Studystore.nl. Hier kun je jouw studieboeken ook direct bestellen. Verzending is gratis!

Lesrooster

Het lesrooster wordt tijdens de verplichte introductiebijeenkomst op dinsdag 29 augustus 2017 bekendgemaakt.

Saxion Survivalgids

In de online Survivalgids vind je alle informatie om het eerste jaar te overleven: info over Saxion in het algemeen, verhalen van studenten en specifieke informatie over je opleiding en nog veel meer!

Voor je van start gaat...

De info in de Survivalgids is gekoppeld aan MijnSaxion; de portal tot alle systemen en info rondom je studie. MijnSaxion is je gehele studie van groot belang, dus stel je profiel goed in. Deze instructievideo laat zien hoe je dat doet.

Graag verwelkomen we je op dinsdag 29 augustus voor de introductie. Tijdens het ochtendprogramma maak je kennis met je klas en je studieloopbaanbegeleider. Na de lunch, die je van ons krijgt aangeboden, ga je met de studievereniging TP+ met je klas teambuilden in de binnenstad van Deventer. Het programma op 29 augustus ziet er als volgt uit:
 

Programma  
   
09.30 - 10.15 uur Ontvangst en indeling klassen in de centrale hal
10.15 - 11.00 uur Opening en welkom
11.00 - 12.30 uur Een eerste kennismaking met je klas! Je krijgt je rooster en andere belangrijke informatie van je studieloopbaanbegeleider.
12.30 - 13.15 uur Gezamenlijke lunch
13.30 - 16.30 uur Teambuilding voor en door studenten

Indien je samen met een vriend of vriendin in dezelfde klas wilt komen, is het raadzaam om je tegelijkertijd te melden bij de ontvangstbalie.

Tijdens middagprogramma vinden er diverse activiteiten plaats in de binnenstad van Deventer waarbij je met jouw klas strijdt voor de titel ‘Beste teamworkers’. We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

We gaan er vanuit dat je deze dag aanwezig bent. Mocht je om goede redenen echt niet aanwezig kunnen zijn bij de introductie, meld je dan af bij Marjan Coopmans en/of Gerland Loopstra. Dit kan door een e-mail te sturen naar tp1.ama@saxion.nl.

Saxionbrede introductie: HOI - woensdag 30 augustus tot vrijdag 1 september

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet! Tijdens het gevarieerde programma op woensdag 30 en donderdag 31 augustus ga je met een groep van 10-15 eerstejaarsstudenten het studentenleven ontdekken. Ouderejaarsstudenten nemen jou en je groep op sleeptouw. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk.

>> Check hier alle informatie over de Saxionbrede introductie: de HOI

Heb jij je studiekeuzecheck al afgerond? Dan is onderstaande tekst niet voor jou bedoeld. Ga naar het tabje 'Opleidingsintro'.

Heb je je aangemeld bij de opleiding Toegepaste Psychologie na 1 mei of ben je na 1 mei geswitched van opleiding? En heb je nog geen studiekeuzecheck (assessment en intakegesprek) gedaan? Houd er dan rekening mee dat je deze hebt afgerond voordat je aan je opleiding start. Wanneer je geen studiekeuzecheck hebt afgerond voor 1 september, kun je niet starten met je opleiding.

Kom je er echt niet uit met het plannen van een gesprek? Stuur dan een mail naar intake.ama@saxion.nl

Heb je vragen? Neem dan contact op met het academiebureau van de Academie Mens en Arbeid: 088 - 019 3044 of met je eerstejaarscoördinator. Voltijdstudenten kunnen contact opnemen met Marjan Coopmans (06-46255705) of Gerland Loopstra (06-51101663). Je kunt ook je vraag mailen naar tp1.ama@saxion.nl.