Startersinfo voltijd

Human Resource Management (Deventer)

Boekenlijst

Voor een overzicht van de studieboeken die nodig zijn voor aankomend studiejaar kijk je op Studystore.nl. Hier kun je jouw studieboeken ook direct bestellen. Verzending is gratis!

Lesrooster

Het lesrooster wordt tijdens de verplichte introductiebijeenkomst op maandag 28 augustus 2017 bekend gemaakt.

Saxion Survivalgids

In de online Survivalgids vind je alle informatie om het eerste jaar te overleven: info over Saxion in het algemeen, verhalen van studenten en specifieke informatie over je opleiding en nog veel meer!

Voor je van start gaat...

De info in de Survivalgids is gekoppeld aan MijnSaxion; de portal tot alle systemen en info rondom je studie. MijnSaxion is je gehele studie van groot belang, dus stel je profiel goed in. Deze instructievideo laat zien hoe je dat doet.

Opleidingsintro - maandag 28 en dinsdag 29 augustus

De kennismaking met je opleiding vindt plaats op 28 en 29 augustus. Op maandag 28 augustus kun je je vanaf 12.15 uur melden bij de tafel voor HRM in de centrale hal van Saxion Deventer.

Programma maandag 28 augustus
12:30-13:00 uur   Welkom door Joke Hartman (onderwijscoördinator eerste en tweede jaar HRM). In deze startbijeenkomst komt de belangrijkste informatie over de opleiding HRM aan de orde en wordt bovendien de groepsindeling bekend gemaakt.
13:00-15:00 uur Een eerste kennismaking met je klas en je studieloopbaanbegeleider. Je krijgt toelichting over het lesrooster, en de digitale leeromgeving. Daarna krijg je een rondleiding door het schoolgebouw.
15:00-16:30 uur Een leuke afsluiting van de dag, georganiseerd door ouderejaars studenten.
 
Programma dinsdag 29 augustus
9:30-16:30 uur Een introductieprogramma voor eerstejaars studenten door tweedejaars studenten. Je maakt op een gezellige manier nader kennis met elkaar.

We gaan ervan uit dat je beide dagen aanwezig bent. Mocht je toch verhinderd zijn om aan deze verplichte Academie-introductie deel te nemen, geef dit dan via de mail door aan Joke Hartman (j.j.m.hartman@saxion.nl). Zij neemt dan contact met je op.

Saxionbrede introductie: HOI - woensdag 30 augustus tot vrijdag 1 september

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet! Tijdens het gevarieerde programma op woensdag 30 en donderdag 31 augustus ga je met een groep van 10-15 eerstejaarsstudenten het studentenleven ontdekken. Ouderejaarsstudenten nemen jou en je groep op sleeptouw. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk.

>> Check hier alle informatie over de Saxionbrede introductie: de HOI

Mocht je nog geen studiecheck hebben gehad, houd er dan rekening mee dat deze tijdens de eerste schoolweken wordt ingepland. De exacte datum wordt tijdens de introductieweek bekend gemaakt.

Heb je vragen over de start van je opleiding? Neem dan contact op met het academiebureau van de Academie Mens en Arbeid via 088 - 019 3044 of neem contact op met Joke Hartman via  j.j.m.hartman@saxion.nl