Human Resource Management (Enschede)

Boekenlijst

Voor een overzicht van de studieboeken die nodig zijn voor aankomend studiejaar kijk je op Studystore.nl. Hier kun je jouw studieboeken ook direct bestellen. Verzending is gratis! 

Lesrooster

Het lesrooster wordt tijdens de verplichte introductiebijeenkomst op maandag 28 augustus 2017 bekendgemaakt.

Saxion Survivalgids

In de online Survivalgids vind je alle informatie om het eerste jaar te overleven: info over Saxion in het algemeen, verhalen van studenten en specifieke informatie over je opleiding en nog veel meer!

Voor je van start gaat...

De info in de Survivalgids is gekoppeld aan MijnSaxion; de portal tot alle systemen en info rondom je studie. MijnSaxion is je gehele studie van groot belang, dus stel je profiel goed in. Deze instructievideo laat zien hoe je dat doet.

Opleidingsintro

De kennismaking met je opleiding vindt plaats op 28 en 29 augustus 2017. Op maandag 28 augustus kun je je vanaf 10.30 uur melden bij de tafel voor HRM in de centrale hal van Saxion Enschede.

Maandag 28  augustus, 11.00-15.00 uur
In deze startbijeenkomst maak je kennis met je groep en je studieloopbaanbegeleider (SLB’er) en komt de belangrijkste informatie over de opleiding HRM aan de orde, zodat je de lessen op maandag 4 september goed kunt beginnen.  

Dinsdag 29 augustus, ca. 10.00-16.00 uur
Een introductieprogramma voor eerstejaars studenten door onze studievereniging Humanity. Je maakt op een gezellige manier nader kennis met elkaar. De definitieve tijden ontvang je maandag 28 augustus.

We gaan ervan uit dat je beide dagen aanwezig bent. Mocht je toch verhinderd zijn om aan deze verplichte Academie-introductie deel te nemen, geef dit dan via een mail door aan Antoinette Bouma (a.j.a.bouma@saxion.nl). Zij neemt dan contact met je op.

Saxionbrede introductie: HOI - woensdag 30 augustus tot vrijdag 1 september

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet! Tijdens het gevarieerde programma op woensdag 30 en donderdag 31 augustus ga je met een groep van 10-15 eerstejaarsstudenten het studentenleven ontdekken. Ouderejaarsstudenten nemen jou en je groep op sleeptouw. Meedoen aan de HOI is niet verplicht maar wel heel leuk.

>> Check hier alle informatie over de Saxionbrede introductie: de HOI

Studiekeuzecheck

Mocht je nog geen studiecheck hebben gehad, houd er dan rekening mee dat deze tijdens de eerste schoolweken wordt ingepland. De exacte datum wordt tijdens de introductieweek bekendgemaakt.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met het academiebureau van de Academie Mens en Arbeid (AMA):  088 - 019 39 48.