Open dagen bij Saxion

Saxion wil je een zo compleet mogelijk beeld van de hogeschool, de locaties en de opleidingen geven. De beste gelegenheid voor een eerste kennismaking zijn de vele open dagen die we organiseren. 
 

Open dagen studiejaar 2017 - 2018
 

Woensdag 14 maart 2018 Enschede 16.00 – 21.00 uur
Woensdag 21 maart 2018 Apeldoorn 16.00 – 20.00 uur
Woensdag 28 maart 2018 Deventer 16.00 – 21.00 uur
     
>> Meld je aan!    

 

Hoe ziet het programma van Saxion Open

 eruit?

Tijdens 'Saxion Open', de open dag van Saxion, maak je kennis met de hogeschool, proef je de sfeer en ontmoet je docenten en studenten. Iedereen is welkom, dus ook je ouders en studenten voor een avondstudie. De meeste opleidingen hebben een eigen informatiestand en er zijn allerlei voorlichtingsrondes en proeflessen. Op de locatie in Apeldoorn is de open dag niet zo uitgebreid omdat er slechts twee opleidingen aangeboden worden. Check dit goed in het programma!

Wil je uitgebreide informatie over een opleiding? Volg dan de eigen voorlichtingsactiviteit en eventuele proefles van die opleiding. Naast de eigen voorlichtingsactiviteit is er een oriëntatiemarkt ingedeeld naar interessegebied. Op de informatiemarkt kom je meer te weten over algemene onderwerpen zoals studeren bij Saxion, de verplichte studiekeuzecheck, huisvesting en studiefinanciering, etc.

Zo'n twee weken voor elke Saxion Open staat het programma op deze pagina als PDF en op de open dagen site van Saxion. Dit programma wordt continue ververst dus houd dat in de gaten! Via die site meld je je ook aan voor de open dagen.

Locaties en periodes Saxion Open

Saxion heeft leslocaties in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Kijk bij contact voor de adresgegevens en routebeschrijvingen. Kom vooral met het openbaar vervoer, want parkeren is beperkt mogelijk!

Open dagen ... en meer

Naast een bezoek aan de open dag kun je natuurlijk ook proefstuderen: volg een proeflessendag, meeloopdag of Studie try-out
Interesse in een deeltijd-, een masteropleiding of een post-hbo cursus? Raadpleeg dan de speiale site van de Saxion Parttime School of vraag een studieadvies op maat aan (gehele jaar door).

Heb je vragen, neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum, telefoon 088 - 019 3700, of mail.

Informatiemarkt tijdens Saxion Open in Enschede
Voorlichtingsstand Hotelmanagement tijdens Saxion Open